Tunus Centipat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #1 Bataryadada adaptördede AC özelliği yazıyor. AC özelliği bataryanın doluluk oranını sınırlar ve pil ömrünü azaltmadan prizde kullanmayı sağlar ancak nasıl aktif edeceğimi bilmiyorum. Konu hakkında bilgisi olanlar yardım edebilir mi?
Bataryadada adaptördede AC özelliği yazıyor. AC özelliği bataryanın doluluk oranını sınırlar ve pil ömrünü azaltmadan prizde kullanmayı sağlar ancak nasıl aktif edeceğimi bilmiyorum. Konu hakkında bilgisi olanlar yardım edebilir mi?
nAPİNMs Hectopat Katılım 4 Mart 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #2 acer nitro kullanıyorsan nitosenseden açabilirsin
TlhTsdmr Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Eylül 2019 Mesajlar 2.403 Çözümler 33 Daha fazla Sistem Özellikleri ASUS ROG Strix G16 - 32 GB DDR5 4800 MHz - İ7 13650HX - RTX 4060 8 GB - 1 TB Samsung 980 Pro - 2 TB Samsung 990 Pro Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik Teknikeri 27 Ocak 2025 #3 Dostum o zaten sen laptopu prize bağladığında çalışma mantığı
Tunus Centipat Katılım 23 Nisan 2023 Mesajlar 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2025 #4 TlhTsdmr dedi: Dostum o zaten sen laptopu prize bağladığında çalışma mantığı. Genişletmek için tıkla... Ondan değil yanı aygıt yöneticisindede AC gözüküyor bataryadada yazıyor ama aktif edemiyorum.
TlhTsdmr dedi: Dostum o zaten sen laptopu prize bağladığında çalışma mantığı. Genişletmek için tıkla... Ondan değil yanı aygıt yöneticisindede AC gözüküyor bataryadada yazıyor ama aktif edemiyorum.