M m1cope Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 2.132 Salı 15:16 #1 Tuşların hassasiyeti kayboldu. Sertçe dokunmam gerekiyor basmak için. Bu durumda ne yapabilirim? Ciddi fiyat çıkar mı?
Tuşların hassasiyeti kayboldu. Sertçe dokunmam gerekiyor basmak için. Bu durumda ne yapabilirim? Ciddi fiyat çıkar mı?
Çözüm S S Sakuya Izayoi Salı 16:12 @m1cope Evet paylaştığınız şeylerdir efendim. En sağlıklısı orijinal takılması olacaktır eğer sık kullanıyorsanız.
@m1cope Evet paylaştığınız şeylerdir efendim. En sağlıklısı orijinal takılması olacaktır eğer sık kullanıyorsanız.
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.541 Makaleler 5 Çözümler 273 Salı 15:33 #2 Klavye değişimi gerekebilir efendim. Klavye fiyatı ne kadar olursa size de o kadar masraf çıkar maalesef. Artı 0 Eksi
Klavye değişimi gerekebilir efendim. Klavye fiyatı ne kadar olursa size de o kadar masraf çıkar maalesef.
KS KS M m1cope Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ekim 2017 Mesajlar 2.132 Salı 15:44 #3 Sakuya Izayoi dedi: Klavye değişimi gerekebilir efendim. Klavye fiyatı ne kadar olursa size de o kadar masraf çıkar maalesef. Genişletmek için tıkla... Klavyeden kastınız bunlar mıdır? Orijinal olmasının çok ek avantajları var mı? Servis dışı mı yaptırmak daha iyidir? Artı 0 Eksi
Sakuya Izayoi dedi: Klavye değişimi gerekebilir efendim. Klavye fiyatı ne kadar olursa size de o kadar masraf çıkar maalesef. Genişletmek için tıkla... Klavyeden kastınız bunlar mıdır? Orijinal olmasının çok ek avantajları var mı? Servis dışı mı yaptırmak daha iyidir?
S Sakuya Izayoi Megapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Aralık 2024 Mesajlar 13.541 Makaleler 5 Çözümler 273 Salı 16:12 #4 @m1cope Evet paylaştığınız şeylerdir efendim. En sağlıklısı orijinal takılması olacaktır eğer sık kullanıyorsanız. Artı 0 Eksi Çözüm
@m1cope Evet paylaştığınız şeylerdir efendim. En sağlıklısı orijinal takılması olacaktır eğer sık kullanıyorsanız.