Laptopta Ayrı Mikrofon ve Kulaklık Kullanmak için Çoklayıcı Önerisi

umtcnbs1994

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar yeni bir laptop aldım. Oyun oynamak için. Kendime bir kulaklık sipariş ettim fakat kulaklığımın 2 jak girişi var. Kulaklık, mikrofon ayrı olarak. Benim bilgisayarımda ise tek giriş var. Bunun için ne yapabilirim? USB çoğaltıcı düşündüm fakat hiçbir fikrim yok ne yapmam gerektiği ile alakalı. Bu beni çözüme ulaştırır mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
USB ile alakası yok. Onun girişi farklı ve bildiğim kadarıyla çoklayıcısı da yok.

Bende şöyle bir bilgi vereyim bende de ayni sorun vardi ve bu urun bir işime yaramadi.Usb ses karti lazim ustelik sesi ciddi anlamda kaliteli yapiyor n11 den almistim 11 12 lira gibi bir fiyata 1 yil once hala kullaniyorum ses kalitesi gayet iyi.Düşünürsen n11 e usb ses karti yazsan cikar

Bende şöyle bir bilgi vereyim bende de ayni sorun vardi ve bu urun bir işime yaramadi
Giriş ucu 3 pinli olanı almışsınızdır da o yüzden işe yaramıyordur. 4 pinliysede ürününüz bozuktur. Bu tip OEM ürünlerin satışını yapan biri olarak 4 pin ürünlerin kesin olarak işini yaptığını söyleyebilirim. Bende bunun Platoon olan modeli var kulaklık ve mikrofonu sorunsuzca çalıştırmakta.

USB ses kartı lazım üstelik sesi ciddi anlamda kaliteli yapıyor.
20-30 liralık USB ses kartları, onboard ses kartının kalite olarak yanından bile geçemez. Bu gibi durumlarda içinde ek olarak harici USB ses kartı almak yapılan en büyük yanlışlardan birisidir. Bu gibi 4 pin to 2x 3,5 mm hub almak en doğru tercih olacaktır.

Benim laptopun ses karti kalitesi dusuk olabilir ozaman tam bilemiyorum kendi adima konuşayım.usb7.1 ses kartı var ve jak girisine takilan kulakliktan cikan ses cok azken(bana gore) , usbden gelen ses gayet yuksek

Merhaba, benim de masaüstü bilgisayarım var, ayrı ayrı ses ve mikrofon çıkışı mevcut. Ancak kulaklığımın tek çıkışı var. Hem mikrofon hem ses için önerebileceğiniz bir ürün var mıdır?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…