S Skeiry Decapat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 243 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #1 Arkadaşlar merhaba. Hemen konuya gireceğim. Örneğin Caps Lock'a bastığımda sol üstte "lock, unlock" şeklinde yazı çıkıyor. Bunu nasıl kapatırım? Sadece Caps Lock için değil diğer tüm tuşlar içinde.
Arkadaşlar merhaba. Hemen konuya gireceğim. Örneğin Caps Lock'a bastığımda sol üstte "lock, unlock" şeklinde yazı çıkıyor. Bunu nasıl kapatırım? Sadece Caps Lock için değil diğer tüm tuşlar içinde.
Çözüm S S Skeiry 9 Eylül 2025 atr1907 dedi: Markanın uygulamasından kapatılıyordur büyük ihtimalle. Örneğin ASUS ise Armoury Crate uygulamasından kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kapatacağım ayarın ismi nedir acaba? Skeiry dedi: Arkadaşlar merhaba. Hemen konuya gireceğim. Örneğin Caps Lock'a bastığımda sol üstte "lock, unlock" şeklinde yazı çıkıyor. Bunu nasıl kapatırım? Sadece Caps Lock için değil diğer tüm tuşlar içinde. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar Gamegaraj kullananlar için kontrol merkezinden OSD kapat bölümü var burayı kapatınca çözdüm teşekkür ederim.
atr1907 dedi: Markanın uygulamasından kapatılıyordur büyük ihtimalle. Örneğin ASUS ise Armoury Crate uygulamasından kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kapatacağım ayarın ismi nedir acaba? Skeiry dedi: Arkadaşlar merhaba. Hemen konuya gireceğim. Örneğin Caps Lock'a bastığımda sol üstte "lock, unlock" şeklinde yazı çıkıyor. Bunu nasıl kapatırım? Sadece Caps Lock için değil diğer tüm tuşlar içinde. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar Gamegaraj kullananlar için kontrol merkezinden OSD kapat bölümü var burayı kapatınca çözdüm teşekkür ederim.
A atr1907 Hectopat Katılım 24 Şubat 2023 Mesajlar 1.436 Çözümler 38 9 Eylül 2025 #2 Markanın uygulamasından kapatılıyordur büyük ihtimalle. Örneğin ASUS ise Armoury Crate uygulamasından kapatabilirsin. Artı 0 Eksi
Markanın uygulamasından kapatılıyordur büyük ihtimalle. Örneğin ASUS ise Armoury Crate uygulamasından kapatabilirsin.
KS KS S Skeiry Decapat Katılım 30 Ekim 2023 Mesajlar 243 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2025 #3 atr1907 dedi: Markanın uygulamasından kapatılıyordur büyük ihtimalle. Örneğin ASUS ise Armoury Crate uygulamasından kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kapatacağım ayarın ismi nedir acaba? Skeiry dedi: Arkadaşlar merhaba. Hemen konuya gireceğim. Örneğin Caps Lock'a bastığımda sol üstte "lock, unlock" şeklinde yazı çıkıyor. Bunu nasıl kapatırım? Sadece Caps Lock için değil diğer tüm tuşlar içinde. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar Gamegaraj kullananlar için kontrol merkezinden OSD kapat bölümü var burayı kapatınca çözdüm teşekkür ederim. Artı 0 Eksi Çözüm
atr1907 dedi: Markanın uygulamasından kapatılıyordur büyük ihtimalle. Örneğin ASUS ise Armoury Crate uygulamasından kapatabilirsin. Genişletmek için tıkla... Kapatacağım ayarın ismi nedir acaba? Skeiry dedi: Arkadaşlar merhaba. Hemen konuya gireceğim. Örneğin Caps Lock'a bastığımda sol üstte "lock, unlock" şeklinde yazı çıkıyor. Bunu nasıl kapatırım? Sadece Caps Lock için değil diğer tüm tuşlar içinde. Genişletmek için tıkla... Arkadaşlar Gamegaraj kullananlar için kontrol merkezinden OSD kapat bölümü var burayı kapatınca çözdüm teşekkür ederim.