Laptopta çatlak sıkıntı çıkarır mı?

HoshimachiSuisei

Hectopat
Merhaba laptopun işaretledim kısmında çatlak var fark edilmeyecek oynama var ileride sorun çıkarır mı acaba?

Merhaba laptopun işaretledim kısmında çatlak var fark edilmeyecek oynama var ileride sorun çıkarır mı acaba?

Eki Görüntüle 1951389
Leptopun kapağını sert kapatmayın üstüne bir şey koymayın sorun olmaz ama aralıktan toz girerse sürekli sorun çıkarır ama çatlak sadece şimdilik dikkat ederseniz sorun olmaz

Leptopun kapağını sert kapatmayın üstüne bir şey koymayın sorun olmaz ama aralıktan toz girerse sürekli sorun çıkarır ama çatlak sadece şimdilik dikkat ederseniz sorun olmaz
Hocam üstünü bantlasa olmazmı toz girmemesi için? Ne bileyim aklıma başka bir şey gelmedi.

Laptopun kapağını sert kapatmayın üstüne bir şey koymayın sorun olmaz ama aralıktan toz girerse sürekli sorun çıkarır ama çatlak sadece şimdilik dikkat ederseniz sorun olmaz.

Hocam dışarıda ihtiyacım olmadı sürece evde masada standın üstünde hiç kapatmıyorum. Acaba ısınmadan olabilir mi şimdiye kadar yeni farkettim.

Eğer teknik olarak açmayı biliyorsanız Kapağı açıp alt tarafından japon yapıştırıcı ile ince şerit yapıp çatlağı güçlendirebilir ve toz girmesini engelleyebilirsin.

Menteşe ile teması olmadığı sürece pek bir sorun teşkil etmez ama yine de laptopu esmelere karşı dikkstli kullanmakta fayda var, çatlakların her zaman büyüme riski vardır.

Toz da girmez ordan. Toz girecek zaten onlarca hava deliği var, son derdin bu olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…