HoshimachiSuisei Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 47 Çözümler 2 21 Eylül 2023 #1 Merhaba laptopun işaretledim kısmında çatlak var fark edilmeyecek oynama var ileride sorun çıkarır mı acaba?
Merhaba laptopun işaretledim kısmında çatlak var fark edilmeyecek oynama var ileride sorun çıkarır mı acaba?
KS KS HoshimachiSuisei Hectopat Katılım 26 Mayıs 2020 Mesajlar 47 Çözümler 2 21 Eylül 2023 #11 sundaymorn dedi: Nasıl çatladı? Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sağ olun bende şu an fark ettim bilmiyorum içini açarken mi kuvvet uyguladım ya da ısınmadan mı oldu hiç anlamadım hocam. Artı 0 Eksi
sundaymorn dedi: Nasıl çatladı? Geçmiş olsun. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler sağ olun bende şu an fark ettim bilmiyorum içini açarken mi kuvvet uyguladım ya da ısınmadan mı oldu hiç anlamadım hocam.
BayE Hectopat Katılım 12 Kasım 2020 Mesajlar 322 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #12 HoshimachiSuisei dedi: Hocam dışarıda ihtiyacım olmadı sürece evde masada standın üstünde hiç kapatmıyorum. Acaba ısınmadan olabilir mi şimdiye kadar yeni fark ettim. Genişletmek için tıkla... Isınmadan olmaz bir şey düşmüştür üzerine. 714816 dedi: Hocam üstünü bantlasa olmaz mı toz girmemesi için? Ne bileyim aklıma başka bir şey gelmedi. Genişletmek için tıkla... Herkes bir şey demiş bantlama ya da Japon falan demişler hiçbir şey yapmasın. Artı 1 Eksi
HoshimachiSuisei dedi: Hocam dışarıda ihtiyacım olmadı sürece evde masada standın üstünde hiç kapatmıyorum. Acaba ısınmadan olabilir mi şimdiye kadar yeni fark ettim. Genişletmek için tıkla... Isınmadan olmaz bir şey düşmüştür üzerine. 714816 dedi: Hocam üstünü bantlasa olmaz mı toz girmemesi için? Ne bileyim aklıma başka bir şey gelmedi. Genişletmek için tıkla... Herkes bir şey demiş bantlama ya da Japon falan demişler hiçbir şey yapmasın.
Bestty Megapat Katılım 16 Kasım 2020 Mesajlar 6.846 Çözümler 97 Yer Tardis Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2023 #13 Hiçbir müdahalede bulunmayın. Kapağı açıp kapatırken eliniz üstünde dursun, esneme falan olursa basarak daha fazla çatlamasını engellersiniz. Artı 0 Eksi
Hiçbir müdahalede bulunmayın. Kapağı açıp kapatırken eliniz üstünde dursun, esneme falan olursa basarak daha fazla çatlamasını engellersiniz.