Selam hepinize. Benim laptopumda 240 GB'lik bir SSD var ve şu an bana yetmemeye basladi. Bir bilgisayarcıya danistim ve bana istersen yan taraftaki disk girisinin aparatini HDD aparatı ile değistirebilrceğimizi boylece daha ucuza daha fazla depolama alanina sahip olabileceğini soyledi. Bunu bir arkadasima soylediğimde eger oyun dosyalarini HDD surucusune yuklersem SSD'ye gore dusus ve yavaslik yasarsin dedi. Sizce oyle bir şey olur mu? Şimdiden hepinize teşekkür ederim.
Hiçbir sorun olmaz. Ben o şekilde kullanmaktayım. HDD yuvasına SSD'yi takın. HDD'yi de CD yuvasına aldığınız CADDY diye geçen parçaya takın ve sistemi SSD'ye taşıyın ya da sıfır kurulum yapın. Miss )
Evet. Caddy'e HDD yerine SSD takabilirsiniz. Caddy'i de CD yuvasına takarsınız. Mis gibi olur.
Youtube'a bilgisayar modelinizi yapıp CD yuvasının kolay çıkarılıp çıkarılmadığına bakın. Kolaysa bu işi kendiniz yaparsınız. Çok zor birşey değildir.
Evet. Caddy'e HDD yerine SSD takabilirsiniz. Caddy'i de CD yuvasına takarsınız. Mis gibi olur.
YouTube'a bilgisayar modelinizi yapıp CD yuvasının kolay çıkarılıp çıkarılmadığına bakın. Kolaysa bu işi kendiniz yaparsınız. Çok zor bir şey değildir.
YouTube'a bilgisayar modelinizi yapıp CD yuvasının kolay çıkarılıp çıkarılmadığına bakın. Kolaysa bu işi kendiniz yaparsınız. Çok zor bir şey değildir.