Laptopta CPU sıcaklığı 95 derece oluyor

50 derece hava da 95 derece olması bile şükredilir.

Laptop'umda %20 CPU kullanımına 95 derece sıcaklık gösteriyor Omen Gaming Hub, arkada sadece GTA SA'nın Online versionu olan MTA sa açık, havada 35-37 derece. Sorun ne ile alakalı olabilir?
MTA:SA oynuyorsan, arkaplanda hem MTA'nın exesi, hemde GTA:SAN andreasın dosyaları çalışıyor. Ondan dolayı kaynak olabilir, fakat bu havalarda MTA oynarken gayet normal. Hele ki laptop ile çok normal değer alıyorsun.

Normal değil hocam fanlar mı tozlandı acaba Ryzen 5 5600H ile LoL Valorant sabit 70-75 derece alıyorum CS2 85 derece siz düşünün.
reis, adamda laptop var. Gayet normal bir değer. ayrıca Omen'in ısıtmaları çok kötü. Bataklıktan zirveye ulaşmış biri olarak söylüyorum.

Omen için bir şey diyemeceğim benim verdiğim sıcaklıklar da laptop Victus.

Omen için bir şey diyemeceğim benim verdiğim sıcaklıklar da laptop Victus.
hp victus benimkide

hp victus hocam

HP Victus benimki de.

HP Victus hocam.

Sürücüler güncel mi HP Support asistan uygulamasından da kontrol et fanların toz durumu nedir ızgara tozluysa fanlarda tozlanmıştır cihazın üstünden 6+ ay geçtiyse macun bitmiş olabilir. Garantisi varsa servise verin ben önermem imkanınız varsa kendiniz bakımını yapın.

hocam boştayken 60-70 derece arası takılıyor

Oda sıcaklığı nedir hocam 60 70 derece iyi değil Victus 15 kullanıyorum pilde 40 45 bataryayla Max 50 görüyor soğutucu kullanıyor musun kullanıyorsan bakımı gelmiş.
virüsle vesaire alakalı olabilir mi veya buralar sıcak bu aralar onla alakalı olabilir mi

Oda sıcaklığı nedir hocam 60 70 derece iyi değil Victus 15 kullanıyorum pilde 40 45 bataryayla Max 50 görüyor soğutucu kullanıyor musun kullanıyorsan bakımı gelmiş.
ve arkada yaklaış 3 tane falan antivirüs programı çalışıyor onlada alakalı olabilir mi

hocam siz ne zaman almıştınız bilgisayarı?

Son düzenleme:

2 virüs programını kapatın virüsle alakası yok ısınmanın benim 1.5 sene oldu.

2 virüs programını kapatın virüsle alakası yok ısınmanın benim 1.5 sene oldu.
RAT virüsünden dolayı format atmıştım 2 gün önce korkudan 4 tane falan virüs programı yükleyip taratıyorum durmadan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…