S semihdemirci Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 64 20 Nisan 2020 #1 Merhaba laptop ta CS GO oynarken ekran da yırtılmalar oluyor ama pencereliye alınca düzeliyor ekran kartım Intel HD ne yaptıysam düzeltemedim LOL'de de aynı problem var BIOS'tan Intel'in sanal tikini kapatıp açtım bir şey değişmedi.
Merhaba laptop ta CS GO oynarken ekran da yırtılmalar oluyor ama pencereliye alınca düzeliyor ekran kartım Intel HD ne yaptıysam düzeltemedim LOL'de de aynı problem var BIOS'tan Intel'in sanal tikini kapatıp açtım bir şey değişmedi.
MeFe97 Centipat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 13 Çözümler 1 20 Nisan 2020 #2 V-Sync açmayı deneyebilirsin ama FPS düşüşü olabilir. Artı 0 Eksi Çözüm
mrdgr10 Hectopat Katılım 20 Nisan 2020 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Nisan 2020 #3 Oyun içinde V-Sync diye bir seçenek var kardeşim onu işaretle. Adı dikey senkronizasyon olarak da geçebilir. Artı 0 Eksi
Oyun içinde V-Sync diye bir seçenek var kardeşim onu işaretle. Adı dikey senkronizasyon olarak da geçebilir.
AKadir Hectopat Katılım 29 Kasım 2019 Mesajlar 88 20 Nisan 2020 #4 Oyunlara FPS sınırı koyun. Monitörünüzün Hz değeri ile aynı olsun. Artı 0 Eksi
KS KS S semihdemirci Hectopat Katılım 9 Nisan 2020 Mesajlar 64 20 Nisan 2020 #5 Hemen deniyorum. mrdgr10 dedi: Oyun içinde v-Sync diye bir seçenek var kardeşim onu işaretle. Adı dikey senkronizasyon olarak da geçebilir. Genişletmek için tıkla... Evet sorunum çözüldü. Intel'in sanallaştırma teknolojisi FPS artışı sağlar mı? Artı 0 Eksi
Hemen deniyorum. mrdgr10 dedi: Oyun içinde v-Sync diye bir seçenek var kardeşim onu işaretle. Adı dikey senkronizasyon olarak da geçebilir. Genişletmek için tıkla... Evet sorunum çözüldü. Intel'in sanallaştırma teknolojisi FPS artışı sağlar mı?