M MrMrt Hectopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #1 Intel grafikleri kontrol merkezi yenisi ile değiştiğinden beri CS:GO'da oyunu 4:3 oynayamıyorum, yanlardan siyah barlar çıkıyor. Intel'in yeni uygulamasından nasıl 4:3 yapabilirim? Yeni uygulaması bu:
Intel grafikleri kontrol merkezi yenisi ile değiştiğinden beri CS:GO'da oyunu 4:3 oynayamıyorum, yanlardan siyah barlar çıkıyor. Intel'in yeni uygulamasından nasıl 4:3 yapabilirim? Yeni uygulaması bu:
L luthermartin Hectopat Katılım 1 Kasım 2020 Mesajlar 3.596 Makaleler 20 Çözümler 12 Yer Şahinbey 16 Şubat 2021 #2 1024x768 Seçip Ekran boyununu uzat diye bir şey vardı sanırım.
NightFlowey Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Kasım 2019 Mesajlar 1.197 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #3 Çözünürlüğü 1 tık düşürün yeter ki sadece önerilen yazmasın ondan sonra altan ekranı uzati seçin.
M MrMrt Hectopat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 127 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2021 #4 luthermartin dedi: 1024x768 seçip ekran boyununu uzat diye bir şey vardı sanırım. Genişletmek için tıkla... Seçemiyorum senin de önceden konu olarak yazdığın gibi değiştiremiyorum çözünürlüğü. NightFlowey dedi: Çözünürlüğü 1 tık düşürün yeter ki sadece önerilen yazmasın ondan sonra altan ekranı uzati seçin. Genişletmek için tıkla... Çözünürlük değişemiyorum. Evet çok şükür ki eski denetim masasını açabildim intelin Sağolun gerek kalmadı Son düzenleme: 16 Şubat 2021
luthermartin dedi: 1024x768 seçip ekran boyununu uzat diye bir şey vardı sanırım. Genişletmek için tıkla... Seçemiyorum senin de önceden konu olarak yazdığın gibi değiştiremiyorum çözünürlüğü. NightFlowey dedi: Çözünürlüğü 1 tık düşürün yeter ki sadece önerilen yazmasın ondan sonra altan ekranı uzati seçin. Genişletmek için tıkla... Çözünürlük değişemiyorum. Evet çok şükür ki eski denetim masasını açabildim intelin Sağolun gerek kalmadı