Laptopta CS:GO'yu Tam Ekran Oynamak

393654

Kilopat
Makaleler
1
Merhaba arkadaşlar. Başlıkta gördüğünüz gibi CS:GO'yu laptopta tam ekran oynamak istiyorum fakat masaüstü bilgisayarlarda olan NVIDIA Denetim Masası ayarları laptoplarda yok maalesef. Nasıl tam ekran yapabileceğimi (black barları kaldırmayı) söylerseniz çok mutlu olurum. Şimdiden teşekkürler.

Sistem özellikleri:

• GTX 1650 Ti
  • Intel I5 10300H
  • 8 GB RAM
  • 256 GB Samsung SSD
  • 500 GB Kingston A2000

Son düzenleyen: Moderatör:

Öyle olması lazım. 1080p Native olduğu için uzatılmış kullanamazsınız. Tek seçenek "Ekran Ölçeklendirmesini Koru" olur. Mouse konusunu bilmiyorum. Bende böyle bir sorun olmamıştı.

İntel Grafikleri Kontrol merkezine gir. CS:GO'yu kapat. Çözünürlük ayarını bu şekilde yap. Sonra 1920x1080'e geri al. CS:GO'ya girince artık tam olur.

1024x768'de kullan ekranı CS:GO'yu aç 4:3 açılır. Sonra ekranı 1920x1080'e geri çek. Mesela arkadaşım 4:3 alıştı monitörü bile 4:3'te kullanıyor.
Hocam mouse ile istediğim yere tıklayamıyorum bu sefer.
Arkadaşlar oyunu oynarken bilgisayarın çözünürlüğünü düşürüp oynama kararı aldım cevap yazan herkese teşekkürler.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…