Melipe Felo Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 59 27 Eylül 2020 #1 Arkadaşlar daha düne kadar bu sorun yoktu. Bilgisayarımı bu sabah açınca baktım ki D: diski görünmüyor! Son düzenleyen: Moderatör: 26 Eylül 2020
Arkadaşlar daha düne kadar bu sorun yoktu. Bilgisayarımı bu sabah açınca baktım ki D: diski görünmüyor!
EmirhanKod Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 724 Makaleler 1 Çözümler 5 27 Eylül 2020 #2 Melipe Felo dedi: Arkadaşlar daha düne kadar bu sorun yoktu. Bilgisayarımı bu sabah açınca baktım ki D: diski görünmüyor! Genişletmek için tıkla... Başlangıç düğmesine sağ tıklayın ve Disk Yönetimi seçeneğine tıklayın. Açılan ekranın resmini atar mısın?
Melipe Felo dedi: Arkadaşlar daha düne kadar bu sorun yoktu. Bilgisayarımı bu sabah açınca baktım ki D: diski görünmüyor! Genişletmek için tıkla... Başlangıç düğmesine sağ tıklayın ve Disk Yönetimi seçeneğine tıklayın. Açılan ekranın resmini atar mısın?
Melipe Felo Hectopat Katılım 8 Ağustos 2020 Mesajlar 59 27 Eylül 2020 #3 EmirhanKod dedi: Başlangıç düğmesine sağ tıklayın ve Disk Yönetimi seçeneğine tıklayın. Açılan ekranın resmini atar mısın? Genişletmek için tıkla... Hallettim kardesim sagolasin Merak eden olur diye söyleyeyim hdd yi D: diski olarak kullanıyordum bilgisayarı taşırken dvd yerinden hareket etmiş hdd. Onu düzelttim disk göründü
EmirhanKod dedi: Başlangıç düğmesine sağ tıklayın ve Disk Yönetimi seçeneğine tıklayın. Açılan ekranın resmini atar mısın? Genişletmek için tıkla... Hallettim kardesim sagolasin Merak eden olur diye söyleyeyim hdd yi D: diski olarak kullanıyordum bilgisayarı taşırken dvd yerinden hareket etmiş hdd. Onu düzelttim disk göründü