Laptopta "D" tuşu çalışmıyor

revy

Hectopat
Daha fazla  
Dün akşam D tuşu bir anda çalışmamaya başladı basıyordu ama yazmıyordu, gittim tuşu çıkarttım ve sanırsam altındaki destek yeri hasar görmüş ki menteşesi değil. Tuş oyunlara girdiğimde D tuşunda takılı kalıp ilerliyor ama yazı yazmaya çalıştığımda basmıyor. Bunun için ne yapmalıyım?
Aynı zamanda şunu da diyeyim önceden klavyenin menteşesi ve keycap kırılmıştı onları değiştirdim ama 1 ay sonra nadiren çift tıklama veya gecikme yapmaya başlar oldu, şimdi ise hiç çalışmıyor.

Dosya Ekleri

• IMG_20241208_110606.jpg
    168,5 KB · Görüntüleme: 33
  • IMG_20241208_110554.jpg
    105,6 KB · Görüntüleme: 26
Daha aydınlık bir alanda tekrar çekim yapabilir misiniz?

Yapamam geri taktım. Sadece dediğim gibi o desteği biraz yukarı kalkmış bunun için ne yapmam gerekdir acaba.

Görselde belli olmadığından kaynaklı tam anlamadım ama eğer kırmadan gerı aşağı doğru bükebilirseniz onu deneyin.

Görselde belli olmadığından kaynaklı tam anlamadım ama eğer kırmadan gerı aşağı doğru bükebilirseniz onu deneyin.

Elimden geleni yaptım aşağı doğru büktüm ama hiçbir şekilde çalışmadı yarın o tuşu değiştirdiğim yere götüreceğim umarım bütün klavye değiştirilmez.

NVIDIA yazılımını güncelledikten sonra sistemi yeniden başlattınız mı?

NVIDIA yazılımını güncelledikten sonra sistemi yeniden başlattınız mı?

Sistem güncel ben sürücüleri her zaman güncel tutarım aynı zamanda klavye sürücüsünü sildim tekrar yükledim değişen bir şey olmadı... Az çok ciddi bir hasar almış gibi.

Sistem güncel ben sürücüleri her zaman güncel tutarım aynı zamanda klavye sürücüsünü sildim tekrar yükledim değişen bir şey olmadı... Az çok ciddi bir hasar almış gibi.

Hocam pardon yanlış konuya yazmışim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…