Bilgisayarım FX505DT-HN536t-Gaming
Sabah kalktım bilgisayarımı açtım siyah ekran vardı Windows+CTRL+Shift+b basıp ekran kartını yeniden başlattım ama şu an sadece GTX 1650 çalışıyor dahili grafik birimi çalışmıyor ne yapmam lazım?
Görüntü alabiliyorum ama 2 sorun var hem şu an FPS düşük hem de benim modelimde MUX Switch yok diye biliyorum siz bir kontol edebilir misiniz? ASUS TUF Gaming FX505DT-HN536t-Gaming (biostada yoktu MUX Switch)
Görüntü alabiliyorum ama 2 sorun var hem şu an FPS düşük hem de benim modelimde MUX Switch yok diye biliyorum siz bir kontol edebilir misiniz? ASUS TUF Gaming FX505DT-HN536t-Gaming (biostada yoktu MUX Switch)
MUX yok galiba sizde. Laptopu monitör takıp mı kullanıyorsunuz? Yoksa görüntü almanız mümkün değil diye biliyorum. Garantiye göndermeyi yada dahili GPU sürücüsünü DDU ile silip tekrar yüklemeyi deneyin.
MUX yok galiba sizde. Laptopu monitör takıp mı kullanıyorsunuz? Yoksa görüntü almanız mümkün değil diye biliyorum. Garantiye göndermeyi ya da dahili GPU sürücüsünü DDU ile silip tekrar yüklemeyi deneyin.
Az önce ASUS'un sitesine girip bütün sürücüleri baştan kurdum PC yenicen başlattıktan sonra sorun çözüldü grafik birimi çalışıyor yardımın için teşekkürler.