Laptopta durup dururken ekran kararıyor

• Konuyu başlatan Rtsqa
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 14
  • Görüntüleme 397

Rtsqa

Centipat
Daha fazla  
RAM
16 GB RAM
SSD veya HDD modeli
512 GB SSD
Ekran kartı
RTX 4070
Anakart
hp 8DB4
İşlemci
AMD RYZEN 7 7840HS
Öncelikle merhaba. Laptopta durup dururken ekran kararıyor. Oyuna girince çoğalıyor bazen masaüstünde de yapıyor. Nedenini bir türlü anlayamadım. YouTube'da olan her türlü yöntemi denedim PUBG Mobile girince yapmıyor sadece Steam arayüzünde yapıyor. Laptopu sıfırladım yine oyuna girdim yine yaptı. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle merhaba. Laptopta durup dururken ekran kararıyor. Oyuna girince çoğalıyor bazen masaüstünde de yapıyor. Nedenini bir türlü anlayamadım. YouTube'da olan her türlü yöntemi denedim PUBG Mobile girince yapmıyor sadece Steam arayüzünde yapıyor. Laptopu sıfırladım yine oyuna girdim yine yaptı. Yardım ederseniz çok sevinirim.

Kanka bu nasıl bir kararma mesela gidip geliyor mu ekran veya açılışta logonun sönükmü yanıyor.

Öncelikle oyuna giriyorum bir saniye kararıyor bir saniye kendine geliyor bu döngü tekrarlanıyor oyundan çıkana kadar şu an laptopu sıfırladım yine yapıyor.

O modelde hall sensör sorunu var. Laptopu garantiye gönderin.

O modelde hall sensör sorunu var. Laptopu garantiye gönderin.

Sadece Steam oyunlarında yapıyor PUBG mobilde aynı hatayla karşılaşmıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı