Yusuftek1n
Femtopat
Daha fazla
- Sistem Özellikleri
- RTX 4050, i5 14500HX, DDR5 16GB 5600MHZ, 512GB NVMe SSD
- Meslek
- Öğrenci
Merhaba dediğim gibi sorun başlıktaki gibidir, bir de bilgisayarımı ilk aldığım zaman Intel Graphics yükleniyordu ancak 1 format atmak zorunda kaldığım için tekrardan driverları kurarken, çıkış yolu bulunamadı diyordu sanırım Intel driverı benim işlemcimi yok gibi sayıyor kafam karıştı yardımcı olabilecek var mı? İşletim sistemim Windows 11 Pro.
Yardımcı olurmusunuz?
Hayır çözümü varmış arkadaşlar ben kendim buldum, bunun çözümü şu, HP'nin kendi sitesinde BIOS yüklerken dllerden birisi high performance adamış kendisini Intel'i zayıf gördüğü için kullanmıyor muş aslında kullanıyor 2 GB RAM'i almış ancak biz göremiyoruz arka planda çalışıyor, bu yüzdende sürücü bulunamıyor, biosds Graphics diye bir bölüm tarzı bir şey vardı orada 2 seçenek var şu an isimlerini hatırlamıyorum ama eğer bu sorunu yaşıyor iseniz diğerini seçin düzeliyor gerçekten ismini unuttum şu an Intel Arc yükleniyor bitince yazarım belki.
SS burada inanmayan olursa gerçekten işe yaradı.
Yardımcı olurmusunuz?
arkadaşlar bunun çözümü şu, eğer benim gibi bir hata yapıp bilgisayarın fabrika çıkışı kurulu windows 11ini elleyip kendiniz bozarsanız bir anlamı kalmıyor düzeltilemiyor, bence böyle kalması daha iyi intel yüklü iken her şeyi intele yaptırıyor Nvidia boşta kalıyor bunuda bilin yani bu sorunu yaşayıp bu forumu okuyanlar faydalansızMerhaba dediğim gibi sorun başlıktaki gibidir, bir de bilgisayarımı ilk aldığım zaman Intel Graphics yükleniyordu ancak 1 format atmak zorunda kaldığım için tekrardan driverları kurarken, çıkış yolu bulunamadı diyordu sanırım Intel driverı benim işlemcimi yok gibi sayıyor kafam karıştı yardımcı olabilecek var mı? İşletim sistemim Windows 11 Pro.
![]()
![]()
Yardımcı olurmusunuz?
Merhaba dediğim gibi sorun başlıktaki gibidir, bir de bilgisayarımı ilk aldığım zaman Intel Graphics yükleniyordu ancak 1 format atmak zorunda kaldığım için tekrardan driverları kurarken, çıkış yolu bulunamadı diyordu sanırım Intel driverı benim işlemcimi yok gibi sayıyor kafam karıştı yardımcı olabilecek var mı? İşletim sistemim Windows 11 Pro.
![]()
![]()
Yardımcı olur musunuz?
Arkadaşlar bunun çözümü şu, eğer benim gibi bir hata yapıp bilgisayarın fabrika çıkışı kurulu Windows 11'ini elleyip kendiniz bozarsanız bir anlamı kalmıyor düzeltilemiyor, bence böyle kalması daha iyi Intel yüklü iken her şeyi Intel'e yaptırıyor NVIDIA boşta kalıyor bunu da bilin yani bu sorunu yaşayıp bu forumu okuyanlar faydalansız.
Hayır çözümü varmış arkadaşlar ben kendim buldum, bunun çözümü şu, HP'nin kendi sitesinde BIOS yüklerken dllerden birisi high performance adamış kendisini Intel'i zayıf gördüğü için kullanmıyor muş aslında kullanıyor 2 GB RAM'i almış ancak biz göremiyoruz arka planda çalışıyor, bu yüzdende sürücü bulunamıyor, biosds Graphics diye bir bölüm tarzı bir şey vardı orada 2 seçenek var şu an isimlerini hatırlamıyorum ama eğer bu sorunu yaşıyor iseniz diğerini seçin düzeliyor gerçekten ismini unuttum şu an Intel Arc yükleniyor bitince yazarım belki.
![]()
![]()
Yardımcı olurmusunuz?
arkadaşlar bunun çözümü şu, eğer benim gibi bir hata yapıp bilgisayarın fabrika çıkışı kurulu windows 11ini elleyip kendiniz bozarsanız bir anlamı kalmıyor düzeltilemiyor, bence böyle kalması daha iyi intel yüklü iken her şeyi intele yaptırıyor Nvidia boşta kalıyor bunuda bilin yani bu sorunu yaşayıp bu forumu okuyanlar faydalansız
![]()
![]()
Yardımcı olurmusunuz?
arkadaşlar bunun çözümü şu, eğer benim gibi bir hata yapıp bilgisayarın fabrika çıkışı kurulu windows 11ini elleyip kendiniz bozarsanız bir anlamı kalmıyor düzeltilemiyor, bence böyle kalması daha iyi intel yüklü iken her şeyi intele yaptırıyor Nvidia boşta kalıyor bunuda bilin yani bu sorunu yaşayıp bu forumu okuyanlar faydalansız
SS burada inanmayan olursa gerçekten işe yaradı.![]()
Son düzenleme: