Mehmetkarayilan Hectopat Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 24 5 Ocak 2021 #1 Selamlar, Laptopuma veya yanına ekstra şeyler eklemek istiyorum. Mekanik klavye dışında ne önerebilirsiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2021
Selamlar, Laptopuma veya yanına ekstra şeyler eklemek istiyorum. Mekanik klavye dışında ne önerebilirsiniz?
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.109 Makaleler 1 Çözümler 580 5 Ocak 2021 #2 Soğutucu.
ugureryavuz Decipat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #4 RAM.
triggerr Hectopat Katılım 3 Nisan 2020 Mesajlar 938 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #5 Mehmetkarayilan dedi: Selamlar, Laptopuma veya yanına ekstra şeyler eklemek istiyorum. Mekanik klavye dışında ne önerebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Vakum soğutucu veya notebook altı soğutucu olabilir.
Mehmetkarayilan dedi: Selamlar, Laptopuma veya yanına ekstra şeyler eklemek istiyorum. Mekanik klavye dışında ne önerebilirsiniz? Genişletmek için tıkla... Vakum soğutucu veya notebook altı soğutucu olabilir.
merta0567 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 1.953 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #6 Paran varsa ekran kartı ekle hiç olmazsa işine yarar.
ugureryavuz Decipat Katılım 16 Nisan 2020 Mesajlar 1.094 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #7 merta0567 dedi: Paran varsa ekran kartı ekle hiç olmazsa işine yarar. Genişletmek için tıkla... Komik atana bak. E-GPU eklemek laptoptan daha pahalı olur.
merta0567 dedi: Paran varsa ekran kartı ekle hiç olmazsa işine yarar. Genişletmek için tıkla... Komik atana bak. E-GPU eklemek laptoptan daha pahalı olur.
merta0567 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Nisan 2019 Mesajlar 1.953 Makaleler 1 Çözümler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #8 ugureryavuz dedi: Komik atana bak. E-GPU eklemek laptoptan daha pahalı olur. Genişletmek için tıkla... Forumda birbirinden komik profil resimleri varken siz banamı taktınız. Arkadaş görüntü için bir şey almak istiyor ve alacağı şey muhtamelen hiçbir işine yaramayacak sanki RTX 3090 önermisim ve sanki arkadaş fiyat söylemiş gibi konuştunuz.
ugureryavuz dedi: Komik atana bak. E-GPU eklemek laptoptan daha pahalı olur. Genişletmek için tıkla... Forumda birbirinden komik profil resimleri varken siz banamı taktınız. Arkadaş görüntü için bir şey almak istiyor ve alacağı şey muhtamelen hiçbir işine yaramayacak sanki RTX 3090 önermisim ve sanki arkadaş fiyat söylemiş gibi konuştunuz.