Ö Ömerkurt Femtopat Katılım 23 Mart 2021 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #1 Laptop kullanıyorum ekranın yarısında siyahlanma var sanki ekran parlaklığı kısılmış gibi. Bastırınca duzleliyor ama sürekli oluyor. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Mart 2021
Laptop kullanıyorum ekranın yarısında siyahlanma var sanki ekran parlaklığı kısılmış gibi. Bastırınca duzleliyor ama sürekli oluyor.
Niko98 Hectopat Katılım 22 Ocak 2021 Mesajlar 235 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2021 #2 Sanırım ekranınızda tekniksel bir sorun var garantisi varsa teknik servisi arayın
R RİPX_009 Picopat Katılım 29 Temmuz 2020 Mesajlar 412 24 Mart 2021 #3 Ömerkurt dedi: Laptop kullanıyorum ekranın yarısında siyahlanma var sanki ekran parlaklığı kısılmış gibi. Bastırınca duzleliyor ama sürekli oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım ekranınız kırılmış / bozulmuş yenisini değiştittirin derim.
Ömerkurt dedi: Laptop kullanıyorum ekranın yarısında siyahlanma var sanki ekran parlaklığı kısılmış gibi. Bastırınca duzleliyor ama sürekli oluyor. Genişletmek için tıkla... Hocam sanırım ekranınız kırılmış / bozulmuş yenisini değiştittirin derim.