EGUE Hectopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 59 21 Aralık 2020 #1 Arkadaşlar bende bir NVIDIA GTX 960M ekran kartlı bir oyun bilgisayarı var ve artık eskidi yani ekran kartı birçok oyunda açmıyor, yenisini bakıyorum. Değişim olabilir mi?
Arkadaşlar bende bir NVIDIA GTX 960M ekran kartlı bir oyun bilgisayarı var ve artık eskidi yani ekran kartı birçok oyunda açmıyor, yenisini bakıyorum. Değişim olabilir mi?
Fermion Kilopat Katılım 27 Ekim 2020 Mesajlar 2.579 Makaleler 76 Çözümler 40 21 Aralık 2020 #2 Laptop markanız ve modeliniz nedir?
WoLeRm Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Haziran 2020 Mesajlar 4.099 Makaleler 11 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2020 #3 Laptop modeli nedir? Yeni modellerde değişim imkansız. Eski modellerde ise bir ihtimal...
M muyya Hectopat Katılım 11 Temmuz 2020 Mesajlar 115 21 Aralık 2020 #4 Eger MXM portu varsa degisiyor diye biliyorum.
Nan0TecH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 1.287 Çözümler 4 Yer VİRJİNYA Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar destekli Makina imalatı 21 Aralık 2020 #5 eGPU İle ancak Oda mağliyeti fazla Eski bilgisayar ise belki yeni ise lehimli oldukları için maalesef değismezler. Son düzenleme: 21 Aralık 2020
eGPU İle ancak Oda mağliyeti fazla Eski bilgisayar ise belki yeni ise lehimli oldukları için maalesef değismezler.
/Doğukan Çakar\ Kilopat Katılım 19 Ocak 2018 Mesajlar 779 Çözümler 1 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Aralık 2020 #6 Dönüştürücü ile takılabiliyor. İşlemcinizi de yazarsanız uygun ekran kartı öneririz.
VarexCivic Hectopat Katılım 10 Aralık 2020 Mesajlar 1.847 Çözümler 4 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #7 Çoğu Gaming bilgisayarlarda değişim oluyor diye biliyorum marka model gerekli ama. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bakın derim.
Çoğu Gaming bilgisayarlarda değişim oluyor diye biliyorum marka model gerekli ama. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu videoya bakın derim.
EGUE Hectopat Katılım 10 Haziran 2019 Mesajlar 59 24 Aralık 2020 #8 Fermion dedi: Laptop markanız ve modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Laptop markası hq pavilion 2017 model WoLeRm dedi: Laptop modeli nedir? Yeni modellerde değişim imkansız. Eski modellerde ise bir ihtimal... Genişletmek için tıkla... 2017 model hq pavilion gaming
Fermion dedi: Laptop markanız ve modeliniz nedir? Genişletmek için tıkla... Laptop markası hq pavilion 2017 model WoLeRm dedi: Laptop modeli nedir? Yeni modellerde değişim imkansız. Eski modellerde ise bir ihtimal... Genişletmek için tıkla... 2017 model hq pavilion gaming