Laptopta ekran kartı görünmüyor

Mehmet Turann

Hectopat
Yer
Antalya
Casper S500 model laptopumda uzun zamandır ekran kartı sistemde gözükmüyor. Oyuna girdiğim zaman kasması ile fark etmiştim bu durumu. Ne Görev Yöneticisi ne aygıt yöneticisinde harici ekran kartı gözükmüyor. Sorun driverlarda veya işletim sisteminde değil. Sorunu merak edip laptopun içini açtığımda ekran kartı kısmında termal macunun kaymış olduğunu görmüştüm (benlik bir sorun değil ilk defa açtım) belki sorunun temeli budur. Belki de zamanında klavyeye dökülen su yüzünden olmuştur emin değilim çok oyun girmediğimden ne zamandır ekran kartının sitemde gözükmediğini bilmiyorum. Asıl sorum şu laptopun garantisinin bitmesine 3 ay falan var garantiye gönderirsem bir sonuç elde edebilir miyim yoksa vakit kaybı mı olur?

Casper S500 model laptopumda uzun zamandır ekran kartı sistemde gözükmüyor. Oyuna girdiğim zaman kasması ile fark etmiştim bu durumu. Ne Görev Yöneticisi ne aygıt yöneticisinde harici ekran kartı gözükmüyor. Sorun driverlarda veya işletim sisteminde değil. Sorunu merak edip laptopun içini açtığımda ekran kartı kısmında termal macunun kaymış olduğunu görmüştüm (benlik bir sorun değil ilk defa açtım) belki sorunun temeli budur. Belki de zamanında klavyeye dökülen su yüzünden olmuştur emin değilim çok oyun girmediğimden ne zamandır ekran kartının sitemde gözükmediğini bilmiyorum. Asıl sorum şu laptopun garantisinin bitmesine 3 ay falan var garantiye gönderirsem bir sonuç elde edebilir miyim yoksa vakit kaybı mı olur?

Bende de aynı sorun vardı, ekran kartının yazılımlarını kurdum sorun düzeldi. Maalesef ki çoğu bilgisayar kullanıcısı sürücüleri yüklemiyor. Bunun sonucunda da bu tarz sorunlar ve performans kaybı oluşuyor.

Driverleri indir

Hocam öncelikle burda arkadaşın sorusuna yanıt arıyoruz, cevap olarak birşey söyledim ve sorulması gereken ilk şey?, siz neden bana en temel soruyu sorduğum için düşündürücü ifadesini bıraktınız, ve emin olun siz bana düşündürücü ifadesini bırakmasaydınız yazdığınız o mesajı okuyunca yine aynı ifadeyi bırakırdım, 5

Hocam öncelikle burada arkadaşın sorusuna yanıt arıyoruz, cevap olarak bir şey söyledim ve sorulması gereken ilk şey? Siz neden bana en temel soruyu sorduğum için düşündürücü ifadesini bıraktınız, ve emin olun siz bana düşündürücü ifadesini bırakmasaydınız yazdığınız o mesajı okuyunca yine aynı ifadeyi bırakırdım,

Tamam hocam arkadaşın konusuna ilgilenelim. Özür dilerim.

Bende de aynı sorun vardı, ekran kartının yazılımlarını kurdum sorun düzeldi. Maalesef ki çoğu bilgisayar kullanıcısı sürücüleri yüklemiyor. Bunun sonucunda da bu tarz sorunlar ve performans kaybı oluşuyor.

Hocam sorunun driverlerda olduğunu sanmıyorum çok kere denedim. NVIDIA'nın programını açtığımda da grafik kartı algılanamıyor diyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı