Laptop'ta ekran kartını öğrenme

Coco Pops

Hectopat
Yer
Kase
Daha fazla  
Laptop kullanıyorum ve ekran kartı olarak sadece Intel gözüküyor (DxDiag'tan bakınca). Ama bilgisayarda NVIDIA bir ekran kartı daha olduğunu biliyorum ama gözükmüyor nereden bakabilirim?

Laptop kullanıyorum ve ekran kartı olarak sadece Intel gözüküyor (DxDiag'tan bakınca). Ama bilgisayarda NVIDIA bir ekran kartı daha olduğunu biliyorum ama gözükmüyor nereden bakabilirim?
DxDiag sayfasının ekran görüntüsünü atar mısınız?

DxDiag'ta oluşturucu diye bir seçenek gözüküyorsa orada.

Aygıt yöneticisine girip görüntü bağdaştırıcılarına bak.

Driver yükledikten sonra bazı sorunlar nedeniyle DDU kullanmak zorunda kaldım şu anda gözükmüyor.
Sorun kaynağınız bu olabilir. Sürücünüzü kurmak için bakmak istiyorsunuz karta değil mi?

Bu bilgisayara tıkladıktan sonra boş bir yere sağ tıkla ve özelliklere bas. Solda aygıt yöneticisi var ona bas. Orada da görüntü bağdaştırıcıları var. Orada bulabilirsiniz.

Sorun kaynağınız bu olabilir. Sürücünüzü kurmak için bakmak istiyorsunuz karta değil mi?

Aynen öyle acaba kurulum sırasında yanlış driver mı yükledim diye sildim, şu anda gözükmüyor. Ama kartın ne olduğunu biliyorum. Sadece emin olmak için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…