theYagi Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 3.714 Makaleler 5 Çözümler 16 1 Temmuz 2021 #11 Coco Pops dedi: Aynen öyle acaba kurulum sırasında yanlış driver mı yükledim diye sildim, şu anda gözükmüyor. Ama kartın ne olduğunu biliyorum. Sadece emin olmak için. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisi> Görüntü bağdaştırıcıları kısmını aç ve oradan bir bak.
Coco Pops dedi: Aynen öyle acaba kurulum sırasında yanlış driver mı yükledim diye sildim, şu anda gözükmüyor. Ama kartın ne olduğunu biliyorum. Sadece emin olmak için. Genişletmek için tıkla... Aygıt yöneticisi> Görüntü bağdaştırıcıları kısmını aç ve oradan bir bak.
Coco Pops Hectopat Katılım 8 Eylül 2020 Mesajlar 570 Çözümler 3 Yer Kase Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2021 #12 theYagi dedi: Aygıt yöneticisi> görüntü bağdaştırıcıları kısmını aç ve oradan bir bak. Genişletmek için tıkla... Az önce yoktu bir anda beliriverdi
theYagi dedi: Aygıt yöneticisi> görüntü bağdaştırıcıları kısmını aç ve oradan bir bak. Genişletmek için tıkla... Az önce yoktu bir anda beliriverdi