B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 24 Şubat 2020 #1 Arkadaşlar, benim bir laptopum var fakat böyle bir sorunum var Windows 10’da internet ayarlarında ethernet diye bir seçenek olması lazım ama yok. Son düzenleyen: Moderatör: 24 Şubat 2020
Arkadaşlar, benim bir laptopum var fakat böyle bir sorunum var Windows 10’da internet ayarlarında ethernet diye bir seçenek olması lazım ama yok.
genccluber Centipat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 457 Çözümler 5 26 Şubat 2020 #2 BitikBirİnsanEvladı dedi: Arkadaşlar, benim bir laptopum var fakat böyle bir sorunum var Windows 10’da internet ayarlarında ethernet diye bir seçenek olması lazım ama yok. Genişletmek için tıkla... Laptonuzda Ethernet girişi varmı.? Aygıt yöneticisinin fotoğrafını atabilir misiniz?.
BitikBirİnsanEvladı dedi: Arkadaşlar, benim bir laptopum var fakat böyle bir sorunum var Windows 10’da internet ayarlarında ethernet diye bir seçenek olması lazım ama yok. Genişletmek için tıkla... Laptonuzda Ethernet girişi varmı.? Aygıt yöneticisinin fotoğrafını atabilir misiniz?.
B BitikBirİnsanEvladı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 20 Temmuz 2019 Mesajlar 2.857 Makaleler 1 Çözümler 12 26 Şubat 2020 #3 Teşekkürler yardımınız için sorunumu bir Wİ-Fİ router alarak çözdüm Modem bilgisayara uzak diye kablolu bağlamak istiyordum
Teşekkürler yardımınız için sorunumu bir Wİ-Fİ router alarak çözdüm Modem bilgisayara uzak diye kablolu bağlamak istiyordum