Dave Mustaine0 Femtopat Katılım 8 Mayıs 2025 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #1 Laptopuma 16 GB'lık bir RAM eklemek istiyorum. Hertz voltajı CL değeri aynı sadece markası farklı, bir sorun olur mu? Son düzenleyen: Moderatör: 14 Mayıs 2025
Laptopuma 16 GB'lık bir RAM eklemek istiyorum. Hertz voltajı CL değeri aynı sadece markası farklı, bir sorun olur mu?
M_R_X Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mayıs 2020 Mesajlar 1.115 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mayıs 2025 #2 Dave Mustaine0 dedi: Laptopuma 16 GB'lık bir RAM eklemek istiyorum. Hertz voltajı CL değeri aynı sadece markası farklı, bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Kit olmadığı sürece uyumluluk konusunda kesin bir şey denemez. Genelde uyumlu oluyorlar ama uyumsuzluk yapma ihitmalide var.
Dave Mustaine0 dedi: Laptopuma 16 GB'lık bir RAM eklemek istiyorum. Hertz voltajı CL değeri aynı sadece markası farklı, bir sorun olur mu? Genişletmek için tıkla... Kit olmadığı sürece uyumluluk konusunda kesin bir şey denemez. Genelde uyumlu oluyorlar ama uyumsuzluk yapma ihitmalide var.