Laptopta FPS düşüşleri

irreproachable

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar sizlere soyle anlatayım örnek veririsem CS:GO'ya giriyorum her şey normal.
İlk 6 rauntdan sonra her 3 raundda bir FPS 9'a düşüp var değeri 40 50 mslere cıkıyor.
Ana menude bile var 10 ms alıyorum.
Bu butun FPS oyunlarında olmaktadır.
Şu an işlemcim ısınımasın diye yuzde 84 performans da ve 2.16 GHz yerine 1.8'e sabitledim maksımum ama ona ragmen halen FPS droplar bitmiyor.

Dosya Ekleri

• pc.PNG
    pc.PNG
    16,8 KB · Görüntüleme: 53
  • pc 2.PNG
    pc 2.PNG
    15,4 KB · Görüntüleme: 40
Laptop bu sanırım çözümü yok, sıcaklık değerleri ile ilgili bir şeyse termal macun değiş ve bir soğutucu al.

Evet laptop, öneri için teşekkürler.
Bir de son olarak bilgisayarı Windows 7 yapmam FPS artısı sağlar mı çünkü kendı sıtesınde 7 tavsiye ediliyor.

Arkadaşlar sizlere soyle anlatayım örnek veririsem CS:GO'ya giriyorum her şey normal.
İlk 6 rauntdan sonra her 3 raundda bir FPS 9'a düşüp var değeri 40 50 mslere cıkıyor.
Ana menude bile var 10 ms alıyorum.
Bu butun FPS oyunlarında olmaktadır.
Şu an işlemcim ısınımasın diye yuzde 84 performans da ve 2.16 GHz yerine 1.8'e sabitledim maksımum ama ona ragmen halen FPS droplar bitmiyor.
Termal macun bakımı ve fan temizliği yaptınız mı?

Laptoplarda genelde 2 adet fan oluyor.(modele ve markaya göre değişiklik gösterebilir.) Bilgisayarınızı söküp bakır boru altındaki işlemci ve ekran kartı üzerine termal macun sürdünüz mü?

Zaten ekran kartım Intel HD yani ayrı bır ekran kartım yok sadece işlemcim var onu da yeniledim
Hatta şu an laptopun alt kapağını soktum altını destek koyup havada durmasını sağlıyorum.
Sıkıntılı bir durum laptopa niçin fan koymamışlar?

2016 yapımı ve Intel Pentium'lu bir laptop sanırım gerek duymadılar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı