Laptopta G271 ile 144 Hz nasıl alınabilir?

Peki monitör girişinin 2.0 desteği var mı ? Okuduğum kadarıyla 1.4 destekliyor
Ayrıca 2.0 desteklediğini bilmiyordum, teşekkür ederim
Korkma var ama 1.4b için var. MSI Optix G271 - Redefine eSports rules | eSports Gaming Monitor | MSI
Yapman gereken 1.4b HDMI kablo kullanmak. Belki kendi kutusu içinden çıkmayabilir, ama belli olmaz çıkabilirde Kutu içeriğini bir yerden araştır Ama her türlü 144Hz alacaksın.

NOT: İçinden çıkan HDMI kablo çıkıyor ama 1.4b değil, 120Hz destekliyormuş. Kendine 1.4b kablo alırsın

Tekrardan selam,
1.4b bulamadım 1.4 yazanlar var ikisi arasında bir fark var mı? Ayrıca 2.0 çok fazla var ikisinden birini alsam da iş görür mü? Ayrıca kesin olsun diye DisplayPort aldım. Ama onda da çalışmadı
@Quarit

Sanırım monitör içinden çıkan kablo eski versiyon olsa gerek. 1.4 HDMI gerçek olan işinizi görebilir. Şimdi bakındım fakat bu konuda bilgi bulamadım doğru düzgün 1.4b nedir yani. MSI kendi sitesinde zaten HDMI ile destek olmasaydı 144Hz için belirtirdi herhalde. En azından çevrenizde bir internet cafe yok mu deneyebileceğiniz ? 1.4 versiyon zaten standart gibi bir şey oldu artık uzun zamandır.

1.4 HDMI Kablo ve Displayport aldım ama ikisinden de 1080p 144hz alamadım. Ne yapacağımı gerçekten şaşırdım tavsiyeleriniz varsa bekliyorum...

@Quarit

Son düzenleme:
1.4 HDMI Kablo ve Displayport aldım ama ikisinden de 1080p 144hz alamadım. Ne yapacağımı gerçekten şaşırdım tavsiyeleriniz varsa bekliyorum...

@Quarit
Hadi ya :/ Dostum o zaman şöyle yaparsan herhalde çok daha sağlıklı ve net olur. HP ve MSI teknik servisi arayıp bu durum hakkında bilgi al. Eminim onlar bu konuda ne yapabileceğini anlatırlar. MSI teknik servise kullandığın laptop'ın HDMI çıkışından da bahsedersin, aynı şekilde HP teknik servis elamanınada laptopa taktığın monitörün HDMI çıkışından. Bakalım ne diyecekler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…