T thezemzem Picopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 60 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #1 Görseldeki giriş ne girişidir? Ben anlayamadim. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Temmuz 2025
Toprak Elagöz Centipat Katılım 20 Mart 2025 Mesajlar 1.022 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 10 Temmuz 2025 #2 thezemzem dedi: Görseldeki giriş ne girişidir? Ben anlayamadim. Eki Görüntüle 2532188 Genişletmek için tıkla... Laptop modeli paylaşır mısınız? Artı 0 Eksi
thezemzem dedi: Görseldeki giriş ne girişidir? Ben anlayamadim. Eki Görüntüle 2532188 Genişletmek için tıkla... Laptop modeli paylaşır mısınız?
Shinoa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.090 Makaleler 5 Çözümler 26 Yer İstanbul 10 Temmuz 2025 #3 Ethernet. Artı 0 Eksi Çözüm
Y YPR Decapat Katılım 10 Temmuz 2023 Mesajlar 63 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #4 Ethernet girişi. Artı 0 Eksi
Hxrea Centipat Katılım 13 Ocak 2025 Mesajlar 2.955 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #5 Shinoa dedi: Ethernet. Genişletmek için tıkla... Ben de ethernet diyecektim ama büyük geldi gözüme. Artı 0 Eksi
KS KS T thezemzem Picopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 60 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Temmuz 2025 #6 Shinoa dedi: Ethernet. Genişletmek için tıkla... Hocam Ethernet kablosu denedim olmadı farklı olabilir. Artı 0 Eksi
Shinoa dedi: Ethernet. Genişletmek için tıkla... Hocam Ethernet kablosu denedim olmadı farklı olabilir.
Shinoa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.090 Makaleler 5 Çözümler 26 Yer İstanbul 10 Temmuz 2025 #7 thezemzem dedi: Hocam Ethernet kablosu denedim olmadı farklı olabilir. Genişletmek için tıkla... O alttaki parça yukarı aşağı oynuyor takılması lazım. Ben ethernet diye düşünüyorum ama başka bir şeyse bilmiyorum. Artı 0 Eksi
thezemzem dedi: Hocam Ethernet kablosu denedim olmadı farklı olabilir. Genişletmek için tıkla... O alttaki parça yukarı aşağı oynuyor takılması lazım. Ben ethernet diye düşünüyorum ama başka bir şeyse bilmiyorum.
KS KS T thezemzem Picopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 60 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #8 Shinoa dedi: O alttaki parça yukarı aşağı oynuyor takılması lazım. Ben Ethernet diye düşünüyorum ama başka bir şeyse bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam aşağı doğru oynuyor ama kırılacak gibi bir deneyeyim Ethernet kablosu takmayı. Artı 0 Eksi
Shinoa dedi: O alttaki parça yukarı aşağı oynuyor takılması lazım. Ben Ethernet diye düşünüyorum ama başka bir şeyse bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam aşağı doğru oynuyor ama kırılacak gibi bir deneyeyim Ethernet kablosu takmayı.
Shinoa Hectopat Katılım 18 Temmuz 2022 Mesajlar 3.090 Makaleler 5 Çözümler 26 Yer İstanbul 11 Temmuz 2025 #9 thezemzem dedi: Hocam aşağı doğru oynuyor ama kırılacak gibi bir deneyeyim Ethernet kablosu takmayı. Genişletmek için tıkla... İllaki ethernet girişi vardır, laptopda başka bir yerde ethernet girişi yoksa orasıdır muhtemelen. Çok da zorlamayın ama. Artı 0 Eksi
thezemzem dedi: Hocam aşağı doğru oynuyor ama kırılacak gibi bir deneyeyim Ethernet kablosu takmayı. Genişletmek için tıkla... İllaki ethernet girişi vardır, laptopda başka bir yerde ethernet girişi yoksa orasıdır muhtemelen. Çok da zorlamayın ama.
KS KS T thezemzem Picopat Katılım 5 Ocak 2025 Mesajlar 60 Makaleler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Temmuz 2025 #10 Shinoa dedi: İllaki Ethernet girişi vardır, laptopta başka bir yerde Ethernet girişi yoksa orasıdır muhtemelen. Çok da zorlamayın ama. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkürler taktım çalışıyor. Shinoa dedi: İllaki Ethernet girişi vardır, laptopta başka bir yerde Ethernet girişi yoksa orasıdır muhtemelen. Çok da zorlamayın ama. Genişletmek için tıkla... Bu arada kırmızı bir ışık yanıyor herhangi bir uyarı olabilir mi yanıp sönüyor. Artı 0 Eksi
Shinoa dedi: İllaki Ethernet girişi vardır, laptopta başka bir yerde Ethernet girişi yoksa orasıdır muhtemelen. Çok da zorlamayın ama. Genişletmek için tıkla... Hocam çok teşekkürler taktım çalışıyor. Shinoa dedi: İllaki Ethernet girişi vardır, laptopta başka bir yerde Ethernet girişi yoksa orasıdır muhtemelen. Çok da zorlamayın ama. Genişletmek için tıkla... Bu arada kırmızı bir ışık yanıyor herhangi bir uyarı olabilir mi yanıp sönüyor.