xKingFishTRx Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 20:03 #1 Merhaba herkese. Laptopta GPU 0 işlemci kartı GPU 1 harici ekran kartı yazması gerekir iken görseldeki gibi yazıyor. Sizce bu şekilde mi doğru yoksa tersi mi? Yapmam gerekli laptoplarda nasıl oluyor bu? Dosya Ekleri 1763571668056.png 7,1 KB · Görüntüleme: 21
Merhaba herkese. Laptopta GPU 0 işlemci kartı GPU 1 harici ekran kartı yazması gerekir iken görseldeki gibi yazıyor. Sizce bu şekilde mi doğru yoksa tersi mi? Yapmam gerekli laptoplarda nasıl oluyor bu?
AXE APOLLO Centipat Katılım 7 Ekim 2024 Mesajlar 490 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 7 5700 MSI RTX 4060 Ventus 2X White 8G OC 128 Bit GDDR6 8 GB Lexar Thor 8x2 DDR4 3200 MHz XMP OC Kioxia Exceria Plus G3 1 TB NVMe Cinsiyet Erkek Bugün 20:06 #2 Biri dahili ekran kartı, diğeri harici ekran kartı. Normal.
BIZZDIK Picopat Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 149 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 4050 ryzen 7735 hs 16 gb ddr5 ram 1 tb m2 ssd Cinsiyet Erkek Bugün 20:06 #3 Biri normal ekran kartın diğeride işlemcinin diye biliyorum önemli olan kendi ekran kartın zaten sıkıntı yok gibi.
Biri normal ekran kartın diğeride işlemcinin diye biliyorum önemli olan kendi ekran kartın zaten sıkıntı yok gibi.
xKingFishTRx Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 22:34 #4 BIZZDIK dedi: Biri normal ekran kartın diğeride işlemcinin diye biliyorum önemli olan kendi ekran kartın zaten sıkıntı yok gibi. Genişletmek için tıkla... GPU 0'ı işlemci kartını 1'e de harici kartını çeksek bir sıkıntı olur mu yükü işlemci kartından harici ekran kartını vermek için laptopta.
BIZZDIK dedi: Biri normal ekran kartın diğeride işlemcinin diye biliyorum önemli olan kendi ekran kartın zaten sıkıntı yok gibi. Genişletmek için tıkla... GPU 0'ı işlemci kartını 1'e de harici kartını çeksek bir sıkıntı olur mu yükü işlemci kartından harici ekran kartını vermek için laptopta.
BIZZDIK Picopat Katılım 24 Mayıs 2025 Mesajlar 149 Daha fazla Sistem Özellikleri rtx 4050 ryzen 7735 hs 16 gb ddr5 ram 1 tb m2 ssd Cinsiyet Erkek Bugün 22:36 #5 xKingFishTRx dedi: GPU 0'ı işlemci kartını 1'e de harici kartını çeksek bir sıkıntı olur mu yükü işlemci kartından harici ekran kartını vermek için laptopta. Genişletmek için tıkla... Pek bilmiyorum hocam araştırmak lazım ama yüksek performans gereken yerlerde oto. geçmesi lazım diye biliyorum.
xKingFishTRx dedi: GPU 0'ı işlemci kartını 1'e de harici kartını çeksek bir sıkıntı olur mu yükü işlemci kartından harici ekran kartını vermek için laptopta. Genişletmek için tıkla... Pek bilmiyorum hocam araştırmak lazım ama yüksek performans gereken yerlerde oto. geçmesi lazım diye biliyorum.
xKingFishTRx Decapat Katılım 22 Mart 2023 Mesajlar 259 Daha fazla Cinsiyet Erkek Bugün 22:37 #6 BIZZDIK dedi: Pek bilmiyorum hocam araştırmak lazım ama yüksek performans gereken yerlerde oto. Geçmesi lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yüksek performans gereken yerde sadece işlemci ekran kartını kullanıyor diğer programlarda vs yaşamıyorum
BIZZDIK dedi: Pek bilmiyorum hocam araştırmak lazım ama yüksek performans gereken yerlerde oto. Geçmesi lazım diye biliyorum. Genişletmek için tıkla... Yüksek performans gereken yerde sadece işlemci ekran kartını kullanıyor diğer programlarda vs yaşamıyorum