SSVinvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 1.977 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #1 2.el laptop aldim. Guc noktasına boyle bir şey yapmışlar. Amac ne? Anlamadim Dosya Ekleri 20220621_200132.jpg 112 KB · Görüntüleme: 76
Koneko Toujou Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Ağustos 2019 Mesajlar 2.434 Makaleler 2 Çözümler 20 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 21 Haziran 2022 #2 SSVinvo dedi: 2.el laptop aldim. Guc noktasına boyle bir şey yapmışlar. Amac ne? Anlamadim. Genişletmek için tıkla... Tam emin olmamakla birlikte ya değiştirilmiş olabilir ya da ısınmasını geciktirmek için yapılmış bir işlem olabilir.
SSVinvo dedi: 2.el laptop aldim. Guc noktasına boyle bir şey yapmışlar. Amac ne? Anlamadim. Genişletmek için tıkla... Tam emin olmamakla birlikte ya değiştirilmiş olabilir ya da ısınmasını geciktirmek için yapılmış bir işlem olabilir.
ulpian Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 867 Çözümler 16 21 Haziran 2022 #3 Fotoğraftan tam anlaşılmıyor çok parlak çıkmış. Oraya alüminyum bant mı yapıştırmışlar? Ne ki o? Başka açıdan daha yakın çekilmiş fotoğraf var mı?
Fotoğraftan tam anlaşılmıyor çok parlak çıkmış. Oraya alüminyum bant mı yapıştırmışlar? Ne ki o? Başka açıdan daha yakın çekilmiş fotoğraf var mı?
SSVinvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 1.977 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2022 #4 Orayi sordum zaten evet aluminyum folyo yapistirmislar üstüne.
ulpian Hectopat Katılım 11 Ekim 2021 Mesajlar 867 Çözümler 16 23 Haziran 2022 #5 @SSVinvo O bölgede eğer sıcak hava tabancasıyla bir işlem yaptılarsa entegre ısıdan zarar görmesin diye korumak amacıyla üstünü kapatmışlardır.
@SSVinvo O bölgede eğer sıcak hava tabancasıyla bir işlem yaptılarsa entegre ısıdan zarar görmesin diye korumak amacıyla üstünü kapatmışlardır.
SSVinvo Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 2 Şubat 2018 Mesajlar 1.977 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2022 #6 ulpian dedi: @SSVinvo O bölgede eğer sıcak hava tabancasıyla bir işlem yaptılarsa entegre ısıdan zarar görmesin diye korumak amacıyla üstünü kapatmışlardır. Genişletmek için tıkla... Sıcak hava tabancısını bilmem de klavye soketini sıcak silikonla silikonlamışlar o siyah klips kırılmış galiba oraya tutturmak için klavye bağlantı kablosunu ama bölgeler uzak yani biri sol üstte biri tam ortada anlamadım.
ulpian dedi: @SSVinvo O bölgede eğer sıcak hava tabancasıyla bir işlem yaptılarsa entegre ısıdan zarar görmesin diye korumak amacıyla üstünü kapatmışlardır. Genişletmek için tıkla... Sıcak hava tabancısını bilmem de klavye soketini sıcak silikonla silikonlamışlar o siyah klips kırılmış galiba oraya tutturmak için klavye bağlantı kablosunu ama bölgeler uzak yani biri sol üstte biri tam ortada anlamadım.