bonnieatmorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 1.039 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Ekim 2020 #1 1 TB 5400 RPM HDD + 256 GB SSD laptopta SSD'de Windows ve oyun kurulu olsa HDD'de dosyalar, programlar vs. olsa hard disk laptopun kullanım ve oyun performansını etkilemez değil mi? Sadece depolama işlevi mi görür?
1 TB 5400 RPM HDD + 256 GB SSD laptopta SSD'de Windows ve oyun kurulu olsa HDD'de dosyalar, programlar vs. olsa hard disk laptopun kullanım ve oyun performansını etkilemez değil mi? Sadece depolama işlevi mi görür?
WhyMeBro Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Nisan 2020 Mesajlar 1.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #11 bonnieatmorn dedi: 1 TB HDD laptoptan çıkarıp, 512 GB SSD kullanmayı düşünüyordum. Gerek yok mudur yani arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Benim eski laptopta Windows 10 yüklü ve içinde HDD var. SSD almanızı kesinlikle öneririm zira cihazım Windows 8'e göre çok daha yavaşladı. Artı 0 Eksi
bonnieatmorn dedi: 1 TB HDD laptoptan çıkarıp, 512 GB SSD kullanmayı düşünüyordum. Gerek yok mudur yani arkadaşlar? Genişletmek için tıkla... Benim eski laptopta Windows 10 yüklü ve içinde HDD var. SSD almanızı kesinlikle öneririm zira cihazım Windows 8'e göre çok daha yavaşladı.
KS KS bonnieatmorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 1.039 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Ekim 2020 #12 hakan.klcarslan dedi: Oyun performansınızı etkilemez ancak SSD kesinlikle takın. Genişletmek için tıkla... Ben oyunları genelde indirip, oynayıp siliyorum birden çok oyun depolamıyorum pek o yüzden 256 GB SSD yeterli olmaz mı? Artı 0 Eksi
hakan.klcarslan dedi: Oyun performansınızı etkilemez ancak SSD kesinlikle takın. Genişletmek için tıkla... Ben oyunları genelde indirip, oynayıp siliyorum birden çok oyun depolamıyorum pek o yüzden 256 GB SSD yeterli olmaz mı?
hakan.klcarslan Hectopat Katılım 5 Temmuz 2020 Mesajlar 3.933 Makaleler 3 Çözümler 5 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ekim 2020 #13 bonnieatmorn dedi: Ben oyunları genelde indirip, oynayıp siliyorum birden çok oyun depolamıyorum pek o yüzden 256 GB SSD yeterli olmaz mı? Genişletmek için tıkla... O zaman yeterli olur. Artı 0 Eksi
bonnieatmorn dedi: Ben oyunları genelde indirip, oynayıp siliyorum birden çok oyun depolamıyorum pek o yüzden 256 GB SSD yeterli olmaz mı? Genişletmek için tıkla... O zaman yeterli olur.
KS KS bonnieatmorn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Mart 2020 Mesajlar 1.039 Makaleler 1 Çözümler 2 6 Ekim 2020 #14 WhyMeBro dedi: Benim eski laptopta Windows 10 yüklü ve içinde HDD var. SSD almanızı kesinlikle öneririm zira cihazım Windows 8'e göre çok daha yavaşladı. Genişletmek için tıkla... SSD'ye windows kurulursa sorun olmaz ben öyle yapacağım. Artı 0 Eksi
WhyMeBro dedi: Benim eski laptopta Windows 10 yüklü ve içinde HDD var. SSD almanızı kesinlikle öneririm zira cihazım Windows 8'e göre çok daha yavaşladı. Genişletmek için tıkla... SSD'ye windows kurulursa sorun olmaz ben öyle yapacağım.