Laptopta HDD Yuvası Sayısını Öğrenme

Mrt_UZUN

Kilopat
Yer
Fethiye
Daha fazla  
Meslek
Medikal Teknisyen
Resime bakarak bılgı verir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Teorik olarak bir bilgim yok, resime bakarak 1 ya da 2 tane var diyemem ama kendi laptopumda cd rom'u söküp yerine sata yuvası taktım. Garantisi bitmişse sen de kendi laptopunda deneyebilirsin.

Bilgisayarının modelini yazarsan daha kolay olur sayı vermek.
HP Pavilion Notebook - 15-ab215nt. yardımcı olursan sevinirim üstad

Teorik olarak bir bilgim yok, resime bakarak 1 ya da 2 tane var diyemem ama kendi laptopumda cd rom'u söküp yerine sata yuvası taktım. Garantisi bitmişse sen de kendi laptopunda deneyebilirsin.
Yenı aldım laptobu, suan hdd yerıne ssd taktım. ogrenmek istefiğim hem hdd hem ssd ıkısıde takılabılırmı.(Cd Rom Yeri Haricinde)

Maalesef ürüne aynı anda hem SSD hem de HDD takılamıyor. Eğer tercih ederseniz sizin de belirtiğiniz gibi CD-ROM yerine HDD'yi takabilirsiniz.

Maalesef ürüne aynı anda hem SSD hem de HDD takılamıyor. Eğer tercih ederseniz sizin de belirtiğiniz gibi CD-ROM yerine HDD'yi takabilirsiniz.
Dahili Boş Bağlantı Noktası Nedir Onu Merak Ettim Şimdi. RST'de Neden Öyle Bir Bağlantı Gözüküyor Sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…