Laptopta heatsink nereye eklenir?

353535

Hectopat
Makaleler
2
Sağdaki borunun geçtiği kısım işlemci diye biliyorum. Elimde 4 adet heatsink var ve işlemcim ısınıyor. Direkt bakır borunun üstüne yapıştırırsam bir sıkıntı çıkar mı? Aklımda 1 ya da 2 tanesini de ekran kartının yanındaki kısma yapıştırmak var.

Elinizdeki heatsinklerin resimlerini de ekleyin bakalım ama o materyaller genelde masaüstü sistemlerde kullanılır.

Şu an ürün tam olarak elimde değil fakat bir iki güne gelecek uzunluğu 0,6cm kasanın kapanmasına bir sıkıntı yapacağını sanmıyorum.

Eğer laptopu sabit bir yerde yani masaüstü gibi kullanıyorsanız sorun olmaz ama sık taşıyorsanız kapak kapanmadığı için sorun olur.

Eğer laptopu sabit bir yerde yani masaüstü gibi kullanıyorsanız sorun olmaz ama sık taşıyorsanız kapak kapanmadığı için sorun olur.

Ürün elime geçince duruma bakacağım ama bana sıkıntı olmaz gibi duruyor en azından boruya değil de yan tarafa olabilir gibi.

Hocam bu soğutucular masaüstü sistemler için.
Notebookların kendi soğutma düzeneklerine ekleme ya da çıkarma yapamazsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…