emreduman Hectopat Katılım 26 Temmuz 2019 Mesajlar 11 26 Temmuz 2019 #1 Merhaba arkadaşlar, Laptobumda hem AMD hem de NVIDIA var. Fakat bunun bana faydası var mı yok mu bilmiyorum. Neden ikisi de var? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Merhaba arkadaşlar, Laptobumda hem AMD hem de NVIDIA var. Fakat bunun bana faydası var mı yok mu bilmiyorum. Neden ikisi de var? Bilgilendirirseniz sevinirim.
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2019 #2 Intel GPU, işlemcinin içindeki dahili GPU, AMD olan ise harici GPU'dur. Oyunlarda AMD kullanılır.
Shadow Ryzen Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 10.188 Makaleler 80 Çözümler 71 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Bilgisayar Programcısı Profil Kapağı 1525088093 26 Temmuz 2019 #3 Biri tasarruf için diğeri performans için. Genelde oyun oynamadığınız zaman Intel ekran kartına geçiş yapar ve tasarruf sağlar.
Biri tasarruf için diğeri performans için. Genelde oyun oynamadığınız zaman Intel ekran kartına geçiş yapar ve tasarruf sağlar.