Laptopta ikinci ekran kartına geçiş yapmıyor

Enes Konuk

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba, HP Notebook 15-BA026NT ürüne sahibim. Sorun şu ki 2. ekran kartına geçiş yapamıyorum. AMD Radeon ayarlarında geçişli grafik sekmesinden League of Legends için yüksek performansı seçiyorum (R5 M330). Ancak oyunu açtığımda güç tasarrufu modunda açılıyor. Yani yüksek performansı seçmem bir şeyi değiştirmiyor. Bir de Windows 10 grafik ayarlarından uygulama seçip yüksek performansa baktım ancak iki seçenekte de R5 Graphics yazıyor. Yani harici ekran kartını seçemiyorum. Driverları son sürüm kurulu halde. Yardımcı olursanız sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu AMD laptop kullananların genel sorunu herhalde. Bende de radeon 530 var sanki süs gibi duruyor sana tavsiyem bios güncellemesi yapıp apu driverini kurman. Bu sorununu bir nebze olsun azaltır

Aygıt yöneticisinde ikinci ekran kartın gözüküyor mu? Gözükmüyorsa yazılımını güncelle veya yazılımın silinmişse yeni yazılım yükle. Eğer gözüküyorsa ekran kartı yazılımından bütün uygulamalar için yüksek performansı seçin ya da açmak istediğiniz oyunun üzerine sağ tıklayıp grafik işlemciyle çalıştır kısmındaki yüksek performanslı işlemciyi seçin. Yine olmuyorsa teknik servisten destek alın.

aygıt yöneticisinde görünüyor. Driver güncel. Yüksek performansı seçiyorum ancak yine güç tasarrufunda başlıyor
Yardımcı olun lütfen. Up up up up

Son düzenleme:
aygıt yöneticisinde görünüyor. Driver güncel. Yüksek performansı seçiyorum ancak yine güç tasarrufunda başlıyor
Yardımcı olun lütfen. Up up up up
Sorunu çözdünüz mü bende aynı dertteyim yardımcı olursanız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…