ketenper3 Hectopat Katılım 19 Mayıs 2022 Mesajlar 113 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #1 Laptopa ikinci ekran için aynı çözünürlükte monitör alırsam ve ikinci monitörü Google veya Discord gibi uygulamalarda kullanırsam ana ekranda oyun oynarken FPS veya performans düşüşü olur mu?
Laptopa ikinci ekran için aynı çözünürlükte monitör alırsam ve ikinci monitörü Google veya Discord gibi uygulamalarda kullanırsam ana ekranda oyun oynarken FPS veya performans düşüşü olur mu?
GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.766 Makaleler 5 Çözümler 38 22 Temmuz 2024 #2 Çok fark olmaz aynı çözünürlük almana da gerek yok.
Burak1441 Centipat Katılım 12 Temmuz 2024 Mesajlar 209 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2024 #3 Ben eski vga monitörü dönüştürücüyle bağlamıştım.İkinci ekran olarak çözünürlük hz falan herşeyi farklıydı ama herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım.
Ben eski vga monitörü dönüştürücüyle bağlamıştım.İkinci ekran olarak çözünürlük hz falan herşeyi farklıydı ama herhangi bir sıkıntı ile karşılaşmadım.