E Egelen Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #1 Yeni bir laptop aldım ve internete kablolu olarak bağladım ama masaüstü bilgisayarımın aldığı hızın yarısını bile alamıyor. Masaüstüm saniye 2.9MB indirirken laptopum 1.1 MB'a anca ulaşıyor. Nedeni ne olabilir? Not: Driverlar güncel. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2021
Yeni bir laptop aldım ve internete kablolu olarak bağladım ama masaüstü bilgisayarımın aldığı hızın yarısını bile alamıyor. Masaüstüm saniye 2.9MB indirirken laptopum 1.1 MB'a anca ulaşıyor. Nedeni ne olabilir? Not: Driverlar güncel.
R Recx and Flex Hectopat Katılım 24 Kasım 2020 Mesajlar 4.215 Çözümler 10 Yer İzmir 10 Şubat 2021 #2 İkisini de aynı siteden indirme yapıyorsunuz değil mi?
E Egelen Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #3 evet hocam steam üzerinden kontrol ediyorum. Fakat diğer uygulamalarda da gözle görülür bir değişim var.
evet hocam steam üzerinden kontrol ediyorum. Fakat diğer uygulamalarda da gözle görülür bir değişim var.