Laptopta internet kullanılamıyor

Tungu

Picopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İntel Dual Core 2, 4 GB RAM 500 GB SSD GEFORCE 405
Laptopuma internet gelmiyor. Kablolu, kablosuz ve telefondan bağlamayı denedim ancak proxy hatası alıyorum. Ve diğer cihazlarımda böyle bir sorun yok.
Ne yapmam gerek?

Laptopuma internet gelmiyor. Kablolu, kablosuz ve telefondan bağlamayı denedim ancak proxy hatası alıyorum. Ve diğer cihazlarımda böyle bir sorun yok.
Ne yapmam gerek?
wifi sürücüsünün yüklü olduğundan eminmisiniz.

ay
Ne yapmam gerek?
wifi menüsü hiçmi çıkmıyor.

Ne yapmam gerek?

Windows ayarlarından ağ ayarlarını sıfırlamayı deneyin.

En başta Wİ-Fi sürücü yazılımı laptop içinde yüklü olmalıdır. Laptopun arkasında Wi-Fi ethernet kartına erişim sağlayan küçük, plastik bir kapak varsa o kapağı vidasıyla açıp yeniden yerine takmanızla port temasıyla ilgili bir sorun varsa eğer ara, kablosuz internet iletişimi yeniden sağlanabilir. HP 550 laptop ile yaşanan internet erişimi sorununu bu şekliyle aşmıştım çoğu zaman. Kolay gelsin.

Wi-Fi sürücüsünün yüklü olduğundan emin misiniz?

Ay

Wi-Fi menüsü hiç mi çıkmıyor.

Sürücüler güncel.
Wi-Fi'dan internetime bağlanabiliyorum zaten.

En başta Wi-Fi sürücü yazılımı laptop içinde yüklü olmalıdır. Laptopun arkasında Wi-Fi Ethernet kartına erişim sağlayan küçük, plastik bir kapak varsa o kapağı vidasıyla açıp yeniden yerine takmanızla port temasıyla ilgili bir sorun varsa eğer ara, kablosuz internet iletişimi yeniden sağlanabilir. HP 550 laptop ile yaşanan internet erişimi sorununu bu şekliyle aşmıştım çoğu zaman. Kolay gelsin.

Benimki HP Marka değil

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı