G gariban3366 Decapat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #1 Merhaba, ben TurkNet internet kullanıyorum ama birkaç gündür internet Lenovo bilgisayarımda çok yavaş bunu nasıl düzeltebilirim? Aynı testi aynı siteden telefonumdan yaptımda daha iyi sonuç alıyorum laptopta sorun var gibi. Son düzenleyen: Moderatör: 21 Kasım 2022
Merhaba, ben TurkNet internet kullanıyorum ama birkaç gündür internet Lenovo bilgisayarımda çok yavaş bunu nasıl düzeltebilirim? Aynı testi aynı siteden telefonumdan yaptımda daha iyi sonuç alıyorum laptopta sorun var gibi.
Negative Sir Hectopat Katılım 15 Mayıs 2022 Mesajlar 1.922 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Asker (Teğmen) 21 Kasım 2022 #2 Wi-Fi kartınız nedir aygıt yöneticisine girip ağ bağdaştırıcıları kısmında yazar.
Synch Decapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 50 21 Kasım 2022 #3 Kablo ile interneti bağlayıp deneyin normale dönerse cihazın Wi-Fi'sinde problem vardır.
G gariban3366 Decapat Katılım 17 Eylül 2022 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2022 #4 Negative Sir dedi: Wi-Fi kartınız nedir aygıt yöneticisine girip ağ bağdaştırıcıları kısmında yazar. Genişletmek için tıkla... bunlar yazıyor Dosya Ekleri Adsız.png 59,4 KB · Görüntüleme: 47
Negative Sir dedi: Wi-Fi kartınız nedir aygıt yöneticisine girip ağ bağdaştırıcıları kısmında yazar. Genişletmek için tıkla... bunlar yazıyor