Laptopta ''İnternet Yok, Güvenli'' Hatası

Doykan

Hectopat
Daha fazla  
Laptopumda bir önceki gün bir sorun yoktu. Bugün açtım laptopu ve bir yavaşlık hissettim. "Hizmet ana bilgisayarı hızlı getirme" adlı arka plan işlemi hard diske çok yük bindiriyordu. İnternete girdim biraz gezindim sonra bilgisayari yeniden başlattım ve açıldığında ağ yoktu bilgisayarda. Kablo taktım, başka Wi-Fi ağı denedim yine ayni sonuç. Wi-Fi ağı telefonda çalışıyor bilgisayarda çalışmıyor. Telefon internetini paylaştım yine aynı şey. İnternet yok, güvenli yazıyor. Sürücüleri kontrol ettim en iyi sürücüler zaten yüklü diyor. Sistem geri yükleme yapmaya çalışıyorum bir önceki güne dönmek için fakat antivirüs açık olabilir diyor ve tamamlanmiyor. (3. Parti antivirüs yüklü değil, Windows Defender kapatıp denedim.) Önerilerinize açığım. Sorun ağda değil bilgisayarda. Konuyu mobilden açıyorum bilgisayarda internet olmadığı için imla hataları olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlat>Ayarlar>Ağ ve İnternet sekmesini açın.
En aşağıda Ağ sıfırlama yazısına tıklayın.
Screenshot_1.png
Çıkan uyarılara Evet diyerek geçin. İşlem bittiğinde 5-10 dakika sonra oturumu kendiliğinden kapatacak. Sonrasında oturumu tekrar açın.

Eğer arkadaşın söylediği olmassa benimkini deneyin. Benim ki biraz dolaylı yoldan olucak ama Driver Booster programını indirip kurun. Programı başlattıktan sonra sol taraftan araçlara tıklayın. Ağ arızasını düzelte basın. Belki düzeltir. :) İsterseniz Pro key'i özelden verebilirim.

Başlat>Ayarlar>Ağ ve İnternet sekmesini açın.
En aşağıda Ağ sıfırlama yazısına tıklayın.
Çıkan uyarılara Evet diyerek geçin. İşlem bittiğinde 5-10 dakika sonra oturumu kendiliğinden kapatacak. Sonrasında oturumu tekrar açın.

Maalesef aynı durum. Yapmadığım şey kalmadi. Telefona asus sitesinden driver indirip bilgisayara atıp kurdum, mevcut sürücüleri sildim denedim yok. Bir türlü olmadı. Sistem geri yükleme ile kurtarayım dedim o da saçma bir hata veriyor olmuyor. Sorunu dünyada yaşayan tek insan benim gibi hissetmeye başladım. Ne kablo ile ne wifi ile ağa bağlanamıyorum
Eğer arkadaşın söylediği olmassa benimkini deneyin. Benim ki biraz dolaylı yoldan olucak ama Driver Booster programını indirip kurun. Programı başlattıktan sonra sol taraftan araçlara tıklayın. Ağ arızasını düzelte basın. Belki düzeltir. :) İsterseniz Pro key'i özelden verebilirim.

Driver booster internet gerektiriyor mu? Gerektiriyor ise hiçbir şekilde internet bağlayamıyorum bilgisayara. Asus sitesinden wi-fi sürücüsü kurdum zaten bir değişim olmadı. Sorunun kaynağı hakkında en ufak fikrim yok şuan.

Maalesef aynı durum. Yapmadığım şey kalmadi. Telefona asus sitesinden driver indirip bilgisayara atıp kurdum, mevcut sürücüleri sildim denedim yok. Bir türlü olmadı. Sistem geri yükleme ile kurtarayım dedim o da saçma bir hata veriyor olmuyor. Sorunu dünyada yaşayan tek insan benim gibi hissetmeye başladım. Ne kablo ile ne wifi ile ağa bağlanamıyorum

Driver booster internet gerektiriyor mu? Gerektiriyor ise hiçbir şekilde internet bağlayamıyorum bilgisayara. Asus sitesinden wi-fi sürücüsü kurdum zaten bir değişim olmadı. Sorunun kaynağı hakkında en ufak fikrim yok şuan.
Haklısınız. :) Yakın bir pc servisine gösterin.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı