Laptopta işlemci ekran kartını devre dışı bırakma

MemoFalan

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta da yazdığım gibi. Bir tane laptopum var ve bunda bulunan işlemcinin ekran kartını devre dışı bırakmak istiyorum. Laptopumun markası ve modeli Lenovo IdeaPad Gaming 3'dür.
İşlemci: Ryzen 5 5600H.
Ekran kartı: GTX 1650.

Son düzenleyen: Moderatör:
Buradan otomatik olan kısmı en yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi yap.

Laptopta MUX switch varsa hocam zaten direk dahili ekran kartını devre dışı bırakabilirsin.

Hocam ben tamamen kaldırmak istiyorum. Bilgisayarda 8gb ram olduğundan minimum 512mb vermem gerekiyo işlemcinin ekran kartına. Render ile az çok işim olduğundan o 512mb bile bana lazım diyebilirim.
Buradan otomatik olan kısmı en yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi yap.

Eki Görüntüle 2311859

Laptopta MUX switch varsa hocam zaten direk dahili ekran kartını devre dışı bırakabilirsin.

Hocam ben tamamen kaldırmak istiyorum. Bilgisayarda 8gb ram olduğundan minimum 512mb vermem gerekiyo işlemcinin ekran kartına. Render ile az çok işim olduğundan o 512mb bile bana lazım diyebilirim.
O modelde yapamazsin, sadece islemcinin GPU'sunun goruntu cikisi oldugu icin kapatabilsen bile goruntu alamazsin.

Laptopun kendi ekran kartı olan GTX 1650 var zaten. Aygıt yöneticisinden diğer işlemcinin ekran kartını kaldırırsam görüntü alamaz mıyım?
O modelde yapamazsin, sadece islemcinin GPU'sunun goruntu cikisi oldugu icin kapatabilsen bile goruntu alamazsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…