Anex009 Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 723 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #41 sagohayranı dedi: İlk başta dedim zaten kardeşim öncelik performans Genişletmek için tıkla... Tamam dostum bende adam performans istiyor dedim
sagohayranı dedi: İlk başta dedim zaten kardeşim öncelik performans Genişletmek için tıkla... Tamam dostum bende adam performans istiyor dedim
S sagohayranı Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #42 sado01 dedi: Dostum bütçeni yaz sana en iyisini atalım işte. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçe konusuna fazla girmek istemiyorum alan var alamayan var ben sadece iki işlemci arasındaki farkı öğrenmek istedim bu iş bu kadar basit.
sado01 dedi: Dostum bütçeni yaz sana en iyisini atalım işte. Genişletmek için tıkla... Hocam bütçe konusuna fazla girmek istemiyorum alan var alamayan var ben sadece iki işlemci arasındaki farkı öğrenmek istedim bu iş bu kadar basit.
Anex009 Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 723 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #43 sado01 dedi: Dostum bütçeni yaz sana en iyisini atalım işte. Genişletmek için tıkla... Adam zaten bulmuş herhalde işlemci arasında kalmış. sagohayranı dedi: Hocam bütçe konusuna fazla girmek istemiyorum alan var alamayan var ben sadece iki işlemci arasındaki farkı öğrenmek istedim bu iş bu kadar basit. Genişletmek için tıkla... Performans istiyorsun i7 al geç dostum.
sado01 dedi: Dostum bütçeni yaz sana en iyisini atalım işte. Genişletmek için tıkla... Adam zaten bulmuş herhalde işlemci arasında kalmış. sagohayranı dedi: Hocam bütçe konusuna fazla girmek istemiyorum alan var alamayan var ben sadece iki işlemci arasındaki farkı öğrenmek istedim bu iş bu kadar basit. Genişletmek için tıkla... Performans istiyorsun i7 al geç dostum.
A aabcc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2020 Mesajlar 7.613 Makaleler 4 Çözümler 41 31 Temmuz 2024 #44 Anex009 dedi: Türkçe kıtlığından kastını belirtirsen sevinirim adam performans istiyor anladığıma göre watt değil bilgin olsun. Ben işlemci ne diye sormadım ayarlarını sordum. Genişletmek için tıkla... 95 derecede throttle yiyince görürüm ben performansı. Adam performans istiyorum dememiş, hangi markayı tercih etmeliyim diye sormuş ki AMD. Çünkü daha güncel teknolojide üretim yapıyor.
Anex009 dedi: Türkçe kıtlığından kastını belirtirsen sevinirim adam performans istiyor anladığıma göre watt değil bilgin olsun. Ben işlemci ne diye sormadım ayarlarını sordum. Genişletmek için tıkla... 95 derecede throttle yiyince görürüm ben performansı. Adam performans istiyorum dememiş, hangi markayı tercih etmeliyim diye sormuş ki AMD. Çünkü daha güncel teknolojide üretim yapıyor.
Anex009 Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 723 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #45 Anex009 dedi: Adam zaten bulmuş herhalde işlemci arasında kalmış. Performans istiyorsun i7 al geç dostum. Genişletmek için tıkla... Herkese iyi geceler dilerim
Anex009 dedi: Adam zaten bulmuş herhalde işlemci arasında kalmış. Performans istiyorsun i7 al geç dostum. Genişletmek için tıkla... Herkese iyi geceler dilerim
S sagohayranı Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Temmuz 2024 #46 sado01 dedi: Dostum bütçeni yaz sana en iyisini atalım. Genişletmek için tıkla... sado01 dedi: Hocam diğer ekipmanlar da var sadece işlemci değil. Genişletmek için tıkla... Dostum ben sana tüm işlemcileri dedim zaten niye sürekli bütçe soruyorsun.
sado01 dedi: Dostum bütçeni yaz sana en iyisini atalım. Genişletmek için tıkla... sado01 dedi: Hocam diğer ekipmanlar da var sadece işlemci değil. Genişletmek için tıkla... Dostum ben sana tüm işlemcileri dedim zaten niye sürekli bütçe soruyorsun.
Anex009 Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 723 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #47 aabcc dedi: 95 derecede throttle yiyince görürüm ben performansı. Adam performans istiyorum dememiş, hangi markayı tercih etmeliyim diye sormuş ki AMD. Çünkü daha güncel teknolojide üretim yapıyor. Genişletmek için tıkla... Kendisi performans istiyorum yazdı keşke okusan da uzamasa Intel bu kadar basit ve şu ana kadar hiçbir arkadaşımda görmedim throttle.
aabcc dedi: 95 derecede throttle yiyince görürüm ben performansı. Adam performans istiyorum dememiş, hangi markayı tercih etmeliyim diye sormuş ki AMD. Çünkü daha güncel teknolojide üretim yapıyor. Genişletmek için tıkla... Kendisi performans istiyorum yazdı keşke okusan da uzamasa Intel bu kadar basit ve şu ana kadar hiçbir arkadaşımda görmedim throttle.
sado01 Decapat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 2.827 Çözümler 20 1 Ağustos 2024 #48 sagohayranı dedi: Dostum ben sana tüm işlemcileri dedim zaten niye sürekli bütçe soruyorsun. Genişletmek için tıkla... 1 kere sordum hocam zaten sen AMD al.
sagohayranı dedi: Dostum ben sana tüm işlemcileri dedim zaten niye sürekli bütçe soruyorsun. Genişletmek için tıkla... 1 kere sordum hocam zaten sen AMD al.
S sagohayranı Centipat Katılım 23 Temmuz 2024 Mesajlar 165 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #49 aabcc dedi: 95 derecede throttle yiyince görürüm ben performansı. Adam performans istiyorum dememiş, hangi markayı tercih etmeliyim diye sormuş ki AMD. Çünkü daha güncel teknolojide üretim yapıyor. Genişletmek için tıkla... Performans dostum 2. konuşmama bakabilirsin.
aabcc dedi: 95 derecede throttle yiyince görürüm ben performansı. Adam performans istiyorum dememiş, hangi markayı tercih etmeliyim diye sormuş ki AMD. Çünkü daha güncel teknolojide üretim yapıyor. Genişletmek için tıkla... Performans dostum 2. konuşmama bakabilirsin.
Anex009 Hectopat Katılım 9 Ocak 2022 Mesajlar 723 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ağustos 2024 #50 sagohayranı dedi: Dostum ben sana tüm işlemcileri dedim zaten niye sürekli bütçe soruyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam adam 1 kere sordu neden agresif çıkıyorsun.
sagohayranı dedi: Dostum ben sana tüm işlemcileri dedim zaten niye sürekli bütçe soruyorsun. Genişletmek için tıkla... Hocam adam 1 kere sordu neden agresif çıkıyorsun.