Laptopta işlemci olarak Intel mi AMD mi?

Kendisi performans istiyorum yazdı keşke okusan da uzamasa Intel bu kadar basit ve şu ana kadar hiçbir arkadaşımda görmedim throttle.
Throttle'in ne olduğunu bildiğini düşünmüyorum.

Batarya performansı da bir performanstır, düşük watt performansı da performanstır, enerji verimliliği de performanstır.

Hocam agresif davranmadı 2. kez sorunca anlatmak istedim zaten forum kurallarının başı nazik olmak.

Anladım seçim senin tartışacağımızı tartıştık kendi araştırmanı ve fikrini koy al ikisinden birini throttle falan da yemezsin Intel'de kimseye bakma.

Throttle'in ne olduğunu bildiğini düşünmüyorum.

Batarya performansı da bir performanstır, düşük watt performansı da performanstır, enerji verimliliği de performanstır.

Throttle ısınınca bilgisayarın kendini korumaya almasıdır.

Hocam Full performans için hangi işlemci gerekir AMD VW Intel tarafında karsilastirma yaparsak bir de Ryzen9 gibi çok mu uçuk olur laptopta Ryzen 7 daha efendi duruyor.

Ryzen 9 ise işler değişir ama Ryzen 7 Intel i7 arasında performans için i7 seçmelisin bence.

Inteller balon UE oyunlarda crash veriyor (Valorant vb.)

Hocam ısınma sorun değil zaten hem soğutma yönünden F/P bir PC arıyorum bana ASUS TUF'un yeni serisi gerçekten güzel geldi.

Ryzen 9 ise işler değişir ama Ryzen 7 Intel i7 arasında performans için i7 seçmelisin bence.

Hocam ASUS TUF'un Ryzen 9 kullanan çok guzel serileri var gerçekten sizce hangisi 13. nesil Intel mi Ryzen 9 mu?

Hocam ısınma sorun değil zaten hem soğutma yönünden F/P bir PC arıyorum bana ASUS TUF'un yeni serisi gerçekten güzel geldi.

Tekrardan dediğim gibi tartışmaları oku biraz da kendin bakıp fikrini koy sana cazip geleni al gitsin.

13. nesiller problemli Ryzen 9 daha iyi seçim olur.

Intel eşdeğer amd işlemcilere göre çoklu çekirdekte daha performanslı, ancak amd işlemciler özellikle düşük güç tüketimine karşın performanslı çalışmakta, dolayısıyla daha verimli diyebiliriz. Laptop işlemcisi olarak amd işlemciler bana kalırsa daha başarılı.

Çok sogolun hocam ikisinden birini hem F/P hem de performans açısından degerlendirio tercih yapacagim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…