Laptopta işlemci seçimi

Durumlara ve yapacağın işlere göre değişir. Arkadaşların dediği gibi nesil farkı da büyük bir etken. Laptoplarda darboğaz aşırı derecede nadir görülen bir şey. (Mxm yuvalı laptop kullanmıyorsanız)
İntel ve Amd karşılaştırıyorsunuz sanırım bu 2 markayı karşılaştırmak mantıksızdır.
İşlemci için intel ile nvidia mı karşılaştırılacaktı?

Dostum R5 4600h bazı laptoplarda 90'lara kadar çıkıyor. Bende imzamda ki model var, 80'i geçmiyor. Sadece işlemciye değil laptopun soğutmasına ve ısı testlerini izleyerek karar vermelisin.

Dostum R5 4600h bazı laptoplarda 90'lara kadar çıkıyor. Bende imzamda ki model var, 80'i geçmiyor. Sadece işlemciye değil laptopun soğutmasına ve ısı testlerini izleyerek karar vermelisin.

Laptopun markasına göre değişır bir de GHz 4.0 GHz iken bak istersen
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun oynarim ama asiri duskun degilim 1 saat en fazla o da zevkine. ultrada oynucam diye bi takintim yok fps yiyen her seyi kapatirim oyunlarda .butcem 8000-9500 arasi
Peki sogutma konusunda en iyi markalar hangileri

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı