Laptopta iyi performans veren ekran kartı nasıl kullanılır?

Ramo00

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16
Ekran kartı
İntel HD Graphics 530 - Geforce GTX 960 M
Selamlar arkadaşlar 2 gün önce 2. el laptop aldım laptopta 2 tane ekran kartı var biri Intel diğeri NVIDIA, NVIDIA Denetim Masası'na girdiğim zaman grafik ayarlarında kenar yumşatmayı falan kapatıyorum uygula diyorum ama erişim reddedildi diyor. Onun dışında UserBenchmark'dan performans testi yaptığımda Intel'in testini yapıyor NVIDIA'nın testini yapmıyor bunun çözümünü bilen?

Ne demek girdiğinizde yazmayı unutmayın.

Hocam sınavlarımdan ötürü bir oyunda deneyeyim dedim. Live for Speed oyununda denedim. Oyunda 30 ila 40 FPS alıyordum. NVIDIA Denetim Masası'ndan yüksek performans yaptım şimdi 85 altına düşmüyor. En yakın zamanda diğer oyunlarda da deneyeceğim. Bir ara ayar yapmıştım oyunlarımın FPS değerleri gayet iyiydi. Sonra format atınca değerler gitti. Bir daha da bulamadım. Size ne kadar teşekkür etsem azdır. Ramazan yaklaşıyor oyunlardaki FPS değerlerimi paylaşacağım. İyi günler.

Bak şimdi daha çok mutlu oldum. İnsanlara yardım etmek harika bir şey zaten ne bir zaman kaybı ne de boş aktivite. Sınavların bitince iyi oynamalar dilerim.

Bak şimdi daha çok mutlu oldum. İnsanlara yardım etmek harika bir şey zaten ne bir zaman kaybı ne de boş aktivite. Sınavların bitince iyi oynamalar dilerim.

Siz benim yüzümü güldürdünüz Allah'da sizi güldürsün. Ramazanda sahura kadar oynayabilirim. Yardımlarınızdan dolayı tekrardan teşekkür ederim. (çok teşekkür ettim. Cümleyi nasıl bitireyim diye düşünücekken aklıma geldi. İyi akşamlar.)

Çook teşekkür ederim iyi dileklerin için iyi oyunlar
Aklıma geldin bir anda fps düşmesi yaşıyor musun?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…