R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.676 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 24 Ağustos 2022 #21 Ozi01 dedi: Hocam şimdi anladım dediğinizi ama o takıp çıkarılabilecek şey ne olabilir onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir adaptöre ve şöyle bir kabloya ihtiyacınız var; Kablonun bir ucunu soğutucuya diğer ucunu ise adaptöre takıp prize bağlayın.
Ozi01 dedi: Hocam şimdi anladım dediğinizi ama o takıp çıkarılabilecek şey ne olabilir onu bilmiyorum. Genişletmek için tıkla... Şöyle bir adaptöre ve şöyle bir kabloya ihtiyacınız var; Kablonun bir ucunu soğutucuya diğer ucunu ise adaptöre takıp prize bağlayın.
Ozi01 Hectopat Katılım 17 Ağustos 2021 Mesajlar 685 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2022 #22 RivalsX dedi: Şöyle bir adaptöre ve şöyle bir kabloya ihtiyacınız var; Eki Görüntüle 1494745 Eki Görüntüle 1494746 Kablonun bir ucunu soğutucuya diğer ucunu ise adaptöre takıp prize bağlayın. Genişletmek için tıkla... Ama benim soğutucunun kablo o kadar büyük değil o yüzden USB çoğaltıcı almam lazım galiba.
RivalsX dedi: Şöyle bir adaptöre ve şöyle bir kabloya ihtiyacınız var; Eki Görüntüle 1494745 Eki Görüntüle 1494746 Kablonun bir ucunu soğutucuya diğer ucunu ise adaptöre takıp prize bağlayın. Genişletmek için tıkla... Ama benim soğutucunun kablo o kadar büyük değil o yüzden USB çoğaltıcı almam lazım galiba.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.676 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 24 Ağustos 2022 #23 Ozi01 dedi: Ama benim soğutucunun kablo o kadar büyük değil o yüzden USB çoğaltıcı almam lazım galiba. Genişletmek için tıkla... Üçlü priz kullanabilirsiniz. Ama çok istiyorsanız USB çoğaltıcı alın.
Ozi01 dedi: Ama benim soğutucunun kablo o kadar büyük değil o yüzden USB çoğaltıcı almam lazım galiba. Genişletmek için tıkla... Üçlü priz kullanabilirsiniz. Ama çok istiyorsanız USB çoğaltıcı alın.