Laptopta klavyeler çalışmıyor

Geliştirici

Decipat
Makaleler
1
Herkese selam. Laptop için klavye almıştım o çalışmıyor laptopun kendi klavyesi de çalışmıyor sayılar harfler hiçbir şey basmıyor. Şifre ekranında kaldım. Sadece enter tuşu basıyor, ne yapmam lazım? Laptop'u alalı 2 hafta oldu.

Son düzenleyen: Moderatör:
Herkese selam. Laptop için klavye almıştım o çalışmıyor laptopun kendi klavyesi de çalışmıyor sayılar harfler hiçbir şey basmıyor. Şifre ekranında kaldım. Sadece enter tuşu basıyor, ne yapmam lazım? Laptop'u alalı 2 hafta oldu.

Hocam merhaba.
Sorununuz içi üzgünüm umarım en kısa zamanda çözülüme kavuşursunuz. Sorun sürücü kaynaklı olabiliyor veya ufak defek sistem çakışmalarından soruna kavuşabiliyorsunuz cihazı açıp kapatmayı deneyin. Eğer evinizde, iş yerinde, arkadaşınızda PC var ise hdd&ssd ona takıp kontrolunu sağlayın aynısını bende yaşadım şükür ki bir süreliğine oldu gitti ama masaüstündeyken olduğu için önemli olmadı şifre kullanmadığım içinde sorunu yaşamadım. Eğer mümkünse aynı sorunu yaşamamak için. Arkadaşın da dediği gibi BIOS'ta kontrol edin sistemsel bir sorun olabilir.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı