3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 28 Nisan 2024 #11 AliSezgin_0 dedi: Yok hayır bak videoda HDD'ye kasadan bir tane daha kablo takıyor ya o bende var mıdır varsa nerededir. Yani çünkü yoksa böyle bir kablo almam lazım sanırım Dark TX USB Type C - 2.5" SATA Dönüştürücü Adaptör (TXACE23) Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... SATA Power kablosu diyorsun muhtemelen. Her PSU da mutlaka en az 2 tane oluyor.
AliSezgin_0 dedi: Yok hayır bak videoda HDD'ye kasadan bir tane daha kablo takıyor ya o bende var mıdır varsa nerededir. Yani çünkü yoksa böyle bir kablo almam lazım sanırım Dark TX USB Type C - 2.5" SATA Dönüştürücü Adaptör (TXACE23) Fiyatı, Yorumları - Trendyol Genişletmek için tıkla... SATA Power kablosu diyorsun muhtemelen. Her PSU da mutlaka en az 2 tane oluyor.
AliSezgin_0 Kilopat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 92 28 Nisan 2024 #12 316874 dedi: SATA Power kablosu diyorsun muhtemelen. Her PSU da mutlaka en az 2 tane oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet kasanın bu tarafını açmam lazım sanırım o kabloya bakmak için ama biraz korkuyorum burasını açmaya. AliSezgin_0 dedi: Evet kasanın bu tarafını açmam lazım sanırım o kabloya bakmak için ama biraz korkuyorum burasını açmaya. Genişletmek için tıkla... Kasa modelim buna çok benziyor hatta aynısı diyebilirim https://www.hepsiburada.com/tiranoz...et-gaming-pc-p-HBCV00005R53HC?magaza=70MİLYON Dosya Ekleri resim_2024-04-28_004444172.png 189,4 KB · Görüntüleme: 20
316874 dedi: SATA Power kablosu diyorsun muhtemelen. Her PSU da mutlaka en az 2 tane oluyor. Genişletmek için tıkla... Evet kasanın bu tarafını açmam lazım sanırım o kabloya bakmak için ama biraz korkuyorum burasını açmaya. AliSezgin_0 dedi: Evet kasanın bu tarafını açmam lazım sanırım o kabloya bakmak için ama biraz korkuyorum burasını açmaya. Genişletmek için tıkla... Kasa modelim buna çok benziyor hatta aynısı diyebilirim https://www.hepsiburada.com/tiranoz...et-gaming-pc-p-HBCV00005R53HC?magaza=70MİLYON
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 28 Nisan 2024 #13 AliSezgin_0 dedi: Evet kasanın bu tarafını açmam lazım sanırım o kabloya bakmak için ama biraz korkuyorum burasını açmaya. Genişletmek için tıkla... Korkulacak bir şey yok merak etme fazlasıyla dayanıklı cihazlar bunlar ekstra kuvvet uygulamadığın sürece bozamazsın.
AliSezgin_0 dedi: Evet kasanın bu tarafını açmam lazım sanırım o kabloya bakmak için ama biraz korkuyorum burasını açmaya. Genişletmek için tıkla... Korkulacak bir şey yok merak etme fazlasıyla dayanıklı cihazlar bunlar ekstra kuvvet uygulamadığın sürece bozamazsın.
AliSezgin_0 Kilopat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 92 28 Nisan 2024 #14 316874 dedi: Korkulacak bir şey yok merak etme fazlasıyla dayanıklı cihazlar bunlar ekstra kuvvet uygulamadığın sürece bozamazsın. Genişletmek için tıkla... Peki sence kabloların olduğu yer burada mıdır?
316874 dedi: Korkulacak bir şey yok merak etme fazlasıyla dayanıklı cihazlar bunlar ekstra kuvvet uygulamadığın sürece bozamazsın. Genişletmek için tıkla... Peki sence kabloların olduğu yer burada mıdır?
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 28 Nisan 2024 #15 AliSezgin_0 dedi: Peki sence kabloların olduğu yer burada mıdır? Genişletmek için tıkla... Evet orası. Kablolar her kasada orada oluyor.
AliSezgin_0 dedi: Peki sence kabloların olduğu yer burada mıdır? Genişletmek için tıkla... Evet orası. Kablolar her kasada orada oluyor.
AliSezgin_0 Kilopat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 92 28 Nisan 2024 #16 316874 dedi: Evet orası. Kablolar her kasada orada oluyor. Genişletmek için tıkla... İlk kasalı bilgisayarım olduğu için bilmiyorum cahilliğim için kusura bakma orayı açtıktan sonra kablolar dağılmaz mı
316874 dedi: Evet orası. Kablolar her kasada orada oluyor. Genişletmek için tıkla... İlk kasalı bilgisayarım olduğu için bilmiyorum cahilliğim için kusura bakma orayı açtıktan sonra kablolar dağılmaz mı
3 316874 Megapat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 6.314 Makaleler 3 Çözümler 60 28 Nisan 2024 #17 AliSezgin_0 dedi: İlk kasalı bilgisayarım olduğu için bilmiyorum cahilliğim için kusura bakma orayı açtıktan sonra kablolar dağılmaz mı? Genişletmek için tıkla... Kablolalama düzgünce yapıldıysa dağılmaz. Kapakla sıkıştırdılarsa dağılabilir ama düzeltirsin sıkıntı olmaz.
AliSezgin_0 dedi: İlk kasalı bilgisayarım olduğu için bilmiyorum cahilliğim için kusura bakma orayı açtıktan sonra kablolar dağılmaz mı? Genişletmek için tıkla... Kablolalama düzgünce yapıldıysa dağılmaz. Kapakla sıkıştırdılarsa dağılabilir ama düzeltirsin sıkıntı olmaz.
AliSezgin_0 Kilopat Katılım 13 Temmuz 2019 Mesajlar 92 28 Nisan 2024 #18 316874 dedi: Kablolalama düzgünce yapıldıysa dağılmaz. Kapakla sıkıştırdılarsa dağılabilir ama düzeltirsin sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yardımcı olduğun için teşekkür ederim.
316874 dedi: Kablolalama düzgünce yapıldıysa dağılmaz. Kapakla sıkıştırdılarsa dağılabilir ama düzeltirsin sıkıntı olmaz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır yardımcı olduğun için teşekkür ederim.