yucelonur Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #1 Daha önce yazmıştım ekran kartı HD7670M görünmüyor diye. Bugünde ekrana görüntü vermemeye başladı şarj da almıyor, mavi ışık yanıp sönmeye başladı. Ampul simgesi var yanında bu tam olarak ne demek? Ve biri uzun biri kısa bip sesi verdi. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Haziran 2021
Daha önce yazmıştım ekran kartı HD7670M görünmüyor diye. Bugünde ekrana görüntü vermemeye başladı şarj da almıyor, mavi ışık yanıp sönmeye başladı. Ampul simgesi var yanında bu tam olarak ne demek? Ve biri uzun biri kısa bip sesi verdi.
Chemeindefer Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 747 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 18 Haziran 2021 #2 Bir uzun bir kısa bip sesi anakart veya BIOS arızası anlamına gelir. Artı 0 Eksi
KS KS yucelonur Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #3 Chemeindefer dedi: Bir uzun bir kısa bip sesi anakart veya BIOS arızası anlamına gelir. Genişletmek için tıkla... Artık o da yok hiç açılmıyor. Artı 0 Eksi
Chemeindefer dedi: Bir uzun bir kısa bip sesi anakart veya BIOS arızası anlamına gelir. Genişletmek için tıkla... Artık o da yok hiç açılmıyor.
Chemeindefer Kilopat Katılım 3 Şubat 2019 Mesajlar 747 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Developer 18 Haziran 2021 #4 yucelonur dedi: Artık o da yok hiç açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Üzüldüm. Donanımsal bir arıza olduğuna eminim servise gönderirsen daha iyi olacaktır. Artı 0 Eksi
yucelonur dedi: Artık o da yok hiç açılmıyor. Genişletmek için tıkla... Üzüldüm. Donanımsal bir arıza olduğuna eminim servise gönderirsen daha iyi olacaktır.
KS KS yucelonur Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 122 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2021 #5 Chemeindefer dedi: Üzüldüm. Donanımsal bir arıza olduğuna eminim servise gönderirsen daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Servisinde yedek parça yokmuş Artı 0 Eksi
Chemeindefer dedi: Üzüldüm. Donanımsal bir arıza olduğuna eminim servise gönderirsen daha iyi olacaktır. Genişletmek için tıkla... Servisinde yedek parça yokmuş