ustatbey Decapat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 11 20 Eylül 2019 #1 Arkadaşlar benim laptopumun kulaklık girişi bozuldu da ben şimdi fark ettim, mikrofon girişi ile kulaklık girişi aynı genişlikte, ben direk kulaklığımı mikrofon girişine takarak video falan izleyebilir miyim o şekilde yani çalışır mı kulaklığım? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Eylül 2019
Arkadaşlar benim laptopumun kulaklık girişi bozuldu da ben şimdi fark ettim, mikrofon girişi ile kulaklık girişi aynı genişlikte, ben direk kulaklığımı mikrofon girişine takarak video falan izleyebilir miyim o şekilde yani çalışır mı kulaklığım?
zaboomafoo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 20 Eylül 2019 #2 Yanlış Bilgilendirme Ses kartının destekleyip desteklememesine bağlı mümkün.
ustatbey Decapat Katılım 16 Nisan 2019 Mesajlar 11 21 Eylül 2019 #3 zaboomafoo dedi: Ses kartının destekleyip desteklememesine bağlı mümkün. Genişletmek için tıkla... Peki ben şimdi taktım mikrofon girişine benim kulaklığı hiç ses falan gelmiyor, normal bir durum mu yoksa benim bilgisayarda arıza falan mı var ?
zaboomafoo dedi: Ses kartının destekleyip desteklememesine bağlı mümkün. Genişletmek için tıkla... Peki ben şimdi taktım mikrofon girişine benim kulaklığı hiç ses falan gelmiyor, normal bir durum mu yoksa benim bilgisayarda arıza falan mı var ?
zaboomafoo Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Mart 2017 Mesajlar 1.536 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Istanbul 21 Eylül 2019 #4 ustatbey dedi: Peki ben şimdi taktım mikrofon girişine benim kulaklığı hiç ses falan gelmiyor, normal bir durum mu yoksa benim bilgisayarda arıza falan mı var ? Genişletmek için tıkla... Ses yöneticisinden ayarlara bak.
ustatbey dedi: Peki ben şimdi taktım mikrofon girişine benim kulaklığı hiç ses falan gelmiyor, normal bir durum mu yoksa benim bilgisayarda arıza falan mı var ? Genişletmek için tıkla... Ses yöneticisinden ayarlara bak.