K kotencurlu Kilopat Katılım 2 Şubat 2016 Mesajlar 83 Çözümler 1 11 Mart 2016 #1 Merhaba, ben notebook kullanıcısıyım. Bilgisayarda tek jak girişi var Ben mikrofonlu kulaklık almak istiyorum. Onun yanına splitter alsam kulaklığın mikrofonunu kullanabilecek miyim? Teşekkürler.
Merhaba, ben notebook kullanıcısıyım. Bilgisayarda tek jak girişi var Ben mikrofonlu kulaklık almak istiyorum. Onun yanına splitter alsam kulaklığın mikrofonunu kullanabilecek miyim? Teşekkürler.
BrainHacker Kilopat Katılım 8 Eylül 2014 Mesajlar 840 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer Königswinter Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Profesyonel Talebe 11 Mart 2016 #2 Tabiki. Şuna benzer bir ürün alarak kolaylıkla telefonunda dahi mikrofonu ve kulaklığı kullanabilirsin. Online Shop Free shipping 3.5MM Earphone Jack 1 Male to 2 Female Earphone and Microphone Audio Splitter Connecter Adapter Cable|Aliexpress Mobile Genelde adı kulaklık mikrofon birleştirici-ayırıcı diye geçer.
Tabiki. Şuna benzer bir ürün alarak kolaylıkla telefonunda dahi mikrofonu ve kulaklığı kullanabilirsin. Online Shop Free shipping 3.5MM Earphone Jack 1 Male to 2 Female Earphone and Microphone Audio Splitter Connecter Adapter Cable|Aliexpress Mobile Genelde adı kulaklık mikrofon birleştirici-ayırıcı diye geçer.